Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

De eerste beelden van de repetities voor de aankomende videoclip van Maan de Steenwinkel, voor het nummer ‘naar de maan’, worden online door de zangeres gedeeld. En daar kan je best wel goed van smullen. Maan geeft nog niet super veel weg, maar het is duidelijk dat er ook in deze clip flink gedanst gaat worden. Maan beweegt haar lichaam soepel heen en weer en verleidt daarmee al haar volgers. Door haar zwoele danspasjes is Maan natuurlijk ook een klein beetje groot en bekend geworden, dus het zou jammer zijn, en een beetje gek, als ze in haar nieuwste clip niet zo verleidelijk zou dansen. Gelukkig stelt Maan niet teleur en kan je heerlijk genieten van haar bewegingen.

Lees ook: Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan bereidt zich goed voor op videoclip met danspasjes

Zo te zien heeft Maan de Steenwinkel de smaak goed te pakken. Het nieuwe dansje zit al aardig in haar hoofd. Dat moet ook wel, zo dicht bij de release van haar nieuwste clip. Maan maakt in ieder geval een hoop fans weer  blij en gelukkig met deze moves. En dan is dit nog maar een klein stukje van de uiteindelijke dans. Wie weet heeft Maan nog wel veel meer zwoele en verleidelijke bewegingen in petto. Maar daarvoor zal je toch echt moeten wachten tot de videoclip wordt gedeeld. Maan houdt het zo wel lekker spannend. Zo is de knappe zangeres dan ook wel weer. Ze weet precies hoe ze haar publiek enthousiast en betrokken houdt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan gooit vaker haar heupen los

Het is niet de eerste keer dat Maan de Steenwinkel een clip vult met belachelijk goede dansjes. Ze staat er inmiddels wel een beetje om bekend. Ook bij optredens gaat haar zang vaak gepaard met een uitgebreide dansroutine. En daar worden haar fans natuurlijk helemaal wild van. Die komen niet alleen maar kijken om Maan te horen, maar ook een klein beetje om Maan te zien. En de zangeres lijkt daar helemaal geen moeite mee te hebben. Ze danst er dus lekker op los en bedenkt de meest exotische danspasjes om haar publiek te kunnen vermaken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan kondigt haar nieuwe muziek aan in mooie outfit

Natuurlijk moet Maan ook even haar nieuwe muziek aankondigen en dat doet ze in een mooie, nieuwe outfit. Hij voelt wel wat sportief aan, maar het strakke topje staat Maan natuurlijk bijzonder goed. Op haar Instagram vertelt ze al haar volgers dat ze moeten opletten, aangezien haar nieuwe nummer bijna wordt gereleased. En natuurlijk zijn Maan haar volgers uitermate blij met dat nieuws. Die zaten al lang te wachten op nieuwe muziek van hun favoriete zangeres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.