Video: Maan de Steenwinkel deelt zeer beelden van nieuw uiterlijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op deze plaatjes is Maan de Steenwinkel flink aan het flirten! Kan jij haar weerstaan?

Maan de Steenwinkel werpt spannende blik in de lens

Maan de Steenwinkel deelt heel veel met haar volgers op haar sociale media. In deze video laat ze zien hoe ze zit bij de visagie. Terwijl iemand bezig is met haar kapsel filmt ze zichzelf. Ze zit volop in de make-up en zoomt in op haar ogen en haar volle lippen. Daarna laat ze nog even een lief lachje los. Op een opvolgende foto deelt ze de volledige look. Ze kijkt ondeugend in de camera. De prachtige zangeres is weer helemaal klaar voor haar optreden.

Maan de Steenwinkel heeft zin in The Streamers

Op haar Instagram account deelt Maan de Steenwinkel flink wat enthousiaste kiekjes van haar optreden bij The Streamers. Ze is dol blij dat ze deze gave optredens mag meemaken. Intussen zit ze al op haar derde show en laat ze óók nog eens weten hoeveel zin ze heeft in haar optreden in de Ziggo Dome in december.

The Streamers gaan door

In 2021 zijn Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en Frank Lammers een gelegenheidsband gestart om de mensen van Nederland ook in de coronatijd een leuke avond te bezorgen. Dit jaar stonden de bekende Nederlandse artiesten weer op het podium te shinen in de regen. Ook voor volgend jaar zijn er alweer kaarten te koop, waarvan één dag zelfs al is uitverkocht. Een groot succes dus!
Maan de Steenwinkel kiest andere carrière

Een tijdje terug stond Maan de Steenwinkel in het Zoetermeers Dagblad met nieuws dat ze voor één dag een nieuwe carrière koos. Ze was benieuwd naar de dagelijkse werkzaamheden van de politie en wilde hier een beter beeld van krijgen. Daarom liep ze een dagje mee met het Bureau Jan Hendrikstraat in Den Haag. De politie laat er iets over los op sociale media: “Het was een dag met heel veel verschillende meldingen en natuurlijk gezelligheid met collega’s in de dienstauto’s.

Wat is het vermogen van Maan de Steenwinkel?

Ondanks dat het televisieprogramma The Voice Of Holland nu volledig onder vuur ligt en niet meer te zien is op de zenders, profiteert zangeres Maan de Steenwinkel nog steeds volledig van haar deelname. De bekende Nederlandse zangeres is niet meer weg te denken bij grote festivals en optredens. Naast haar inkomsten van haar zangtalent, is ze ook nog eens eigenaar van twee bedrijven. Één daarvan is een productiebedrijf genaamd Maan Productions B.V. Het andere bedrijf is een productiehuis genaamd The Power Of Love B.V. Met al deze verschillende inkomens, hoeft Maan de Steenwinkel zich zeker geen zorgen te maken om geld. Beide bedrijven doen het hartstikke goed en dat is te merken. Op het moment van spreken is het (geschat) vermogen van de zangeres zo’n 1,1 miljoen euro.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.