Video: Maan de Steenwinkel danst wild in kortste shirtje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel gaf laatst een concert met haar goede vriendin Bente en daar trok ze een erg kort shirtje voor aan. 

Zangeres Maan de Steenwinkel is een van de meest gewilde en knappe zangeressen van het land. Daarom is het altijd weer een feestje om te zien wat ze heeft aangetrokken voor haar volgende optreden. Je weet namelijk dat Maan er extreem verleidelijk uit gaat zien in haar outfits, dus dat is altijd wel een feestje om te mogen aanschouwen. Haar afgelopen optreden was ook zeker geen uitzondering op die regel. Maan trad op in haar kortste shirtje ooit. En dat werd toch een partij leuk gevonden. Het hele publiek werd wild. Het was een goede keuze van Maan die het hele publiek vrolijk meekreeg in haar nummers, dankzij haar zwoele dansjes in het strakke pakje.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel maakt spannend ritje met Bente

Maan laat zich van haar beste kant zien in video

De aantrekkelijke zangeres gooit flink haar charmes in de strijd om het publiek voor zich te winnen. En ze lijkt het ook nog eens enorm naar haar zin te hebben op het podium. Maan de Steenwinkel weet haar publiek als geen ander te bespelen. De knappe blondine gaat helemaal los en beweegt wild met haar heupen heen en weer. Op die manier hypnotiseert Maan alle kijkers wel. Gelukkig is er een video gemaakt van de verleidelijke dansjes van Maan, anders zou je bijna niet geloven dat de zangeres ook nog zo goed kon dansen. Toch fijn dat je niks mist van Maan en haar zwoele danspasjes, zelfs als je een concert van de knappe zangeres gemist hebt.

Maan pronkt met kortste shirtje ooit

Hoewel je het shirtje zou moeten opmeten om het zeker te weten, is dit waarschijnlijk wel het meest korte shirtje van Maan de Steewinkel ooit. De zangeres heeft niet vaak in zo’n kort kledingstuk op het podium gestaan. Daardoor krijg je veel meer van Maan te zien dan je misschien in eerste instantie had verwacht bij haar concert. Maar dat geeft natuurlijk helemaal niks. De bloedmooie zangeres vindt het niet erg om een beetje van zichzelf te tonen met haar outfit. Dan weet ze tenminste zeker dat haar publiek het ook goed naar hun zin heeft. Plus het maakt dan ook niet zo heel veel meer uit als Maan een noot mist, want iedereen is toch gefocust op haar kleding.
Maan oefent dansjes uitbundig

Al die verleidelijke bewegingen van Maan de Steenwinkel komen natuurlijk niet vanuit het niks. Maan is vaak weken aan het oefenen voor ze een dansje onder de knie heeft. En dan moet ze natuurlijk nog blijven oefenen om alle dansjes te onthouden en de routine te blijven beheersen. Het pakt goed uit voor Maan, al die oefening. De knappe zangeres heeft zelden een slecht concert. En dat komt door de combinatie van haar goede dansmoves, haar verleidelijke pakjes en haar fantastische stem. Maan heeft het allemaal!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!