Video: Maaike Timmerman laat zich tussen de benen kijken tijdens exclusief feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maaike Timmerman zien we niet super vaak in de publiciteit. Maar deze keer weet de presentatrice alle aandacht op zich te vestigen. Zo kennen we haar absoluut niet!

Bijna dagelijks is ze te zien in Goedemorgen Nederland. Maaike Timmerman lijkt één van de meest burgerlijke personen op de Nederlandse televisie. Het filmpje dat nu van haar verschenen is, verbaast dan ook al haar fans.

Maaike Timmerman steelt de show op exclusief feest

Als je niet zo’n ochtendmens bent, is het niet gek als je Maaike Timmerman niet zo vaak ziet. De presentatrice is natuurlijk vooral bekend van Goedemorgen Nederland, wat elke ochtend al om 07:00 wordt uitgezonden. Maar het zal je niet verbazen dat de presentatrice bekend staat als een professioneel iemand die altijd netjes op beeld verschijnt. In een recente video op Instagram laat Maaike echter een andere kant van zichzelf zien. Op haar verjaardag ging ze samen met haar broer naar de exclusieve première van de Disney-musical Aïda. De brunette verscheen hier in een weergaloze rode jurk. Deze jurk heeft een split aan de voorkant, waardoor we zo tussen haar benen kunnen kijken. Zoals Maaike Timmerman hier op de première verschijnt, kan haast niet de bedoeling zijn. Ze eist namelijk alle aandacht op, terwijl die natuurlijk eigenlijk naar de musical zou moeten gaan. Maar toch hoor je niemand klagen, want de presentatrice ziet er geweldig uit.

Maaike Timmerman danst en zingt bij Goedemorgen Nederland

Zodra de camera aan gaat is het altijd volledig serieus bij Goedemorgen Nederland. Althans, dat zou je denken. Maar tijdens een recent filmpje viel Maaike Timmerman even door de mand. Een fragment van de film Grease eindigde iets eerder dan de presentatrice verwacht had. Het gevolg was dat, toen de camera terugschakelde naar de studio, Maaike nog lekker aan het meezingen en dansen was. Gelukkig had ze snel door en konden de anderen in de studio er ook wel om lachen.

Maaike Timmerman presenteert Het Misdaadbureau

Hoewel Maaike Timmerman vooral bekend is als televisiepresentatrice, heeft ze ook haar eigen radioshow. De brunette is altijd super geïnteresseerd in misdaad en het oplossen van mysteries die daarbij horen. Op Radio 1 kreeg Maaike de kans om daarover een programma te maken. Het Misdaadbureau was geboren. In dit programma, wat overigens ook als podcast te beluisteren is, behandelt Maaike Timmerman misdaden die plaatsgevonden hebben in de regio. Elke week worden onderzoeken van de redactie gepresenteerd en horen we van een betrokkene hoe zij het ervaren hebben. Voor Maaike betekent het een extra passie waar ze wat mee kan doen. Het zorgt wel voor een gek werkschema, waarbij ze soms om 7 uur op televisie verschijnt om vervolgens in de avond bij Het Misdaadbureau moet presenteren. Maar Maaike hoor je absoluut niet klagen, de brunette moet juist niet denken aan een 9 tot 5 baan.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!