Video: Losgeslagen Nikkie Plessen gaat man te lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen heeft ook een agressieve kant! Dat hadden we niet gezocht achter de altijd zo charmante modevrouw. Met gelakte nageltjes gaat ze haar prooi te lijf…

Nikkie Plessen is weer lekker actief op Instagram. De modeontwerpster deelt onder ander foto’s van een dagje kermis met haar zoontje. Ook deelt ze foto’s van haar outfit voor RTL Boulevard, en nog veel andere kiekjes. Niks geks als je Nikkie al een tijdje volgt. Tot deze video ineens langskwam…

Nikkie Plessen mept en schopt in boksring

We kennen Nikkie Plessen natuurlijk allemaal als modieus en sierlijk. Toch blijkt Nikkie stiekem een hele andere kant te hebben die we nog nooit eerder van haar hadden gezien. Een agressieve kant welteverstaan! Ze deelt een video via Instagram waarin te zien is hoe ze aan het kickboksen is. Ze slaat en schopt een paar verschillende combo’s, en laat tegelijkertijd haar lenigheid zien. Haar begeleider is duidelijk groter en zwaarder dan Nikkie, maar hij krijgt toch een aantal rake klappen en schoppen te verwerken. Hij houdt de ‘pads’ vast die door Nikkie als doelwit gebruikt worden. De blondine lijkt de sport zo goed te beheersen dat het haast lijkt alsof ze haar eigen begeleider aanvalt. Waarom is Nikkie opeens zo hard aan het trainen? Gaan we in de toekomst vaker een boksende Nikkie zien?

Zien we Nikkie binnenkort zelf in de ring?

Rico Verhoeven was onlangs te gast bij de talkshow van Humberto Tan, genaamd Humberto. De wereldkampioen kickboksen kondigde hier samen met top-danser Timor Steffens hun nieuwe project aan. Met deze show proberen de twee sport, zang en dans te combineren met een leuke liveshow. Of dit een groot succes zal worden, is nog maar de vraag. In ieder geval hebben Rico en Timor er al veel zin in. Tot nu toe is bekend dat we Dirk Kuyt sowieso in de ring gaan zien. Deze ex-topvoetballer heeft gezegd dat hij van sporten houdt, en altijd al in de ring had willen staan.

Nu ook Nikkie Plessen in het kickboksen gedoken lijkt te zijn, is het logisch dat volgers vragen beginnen te stellen. Zou haar nieuwe trainingsmethode iets te maken hebben met deze liveshow van Rico Verhoeven? Zien we de blonde modeontwerpster binnenkort iemand bont en blauw slaan in de ring? De twee hebben aangekondigd dat er snel meer informatie vrij komt over de liveshow. En dan vooral wie er allemaal gaan deelnemen aan de show. Wat we wel al weten; de show zal op 20 oktober in Rotterdam Ahoy zijn. De naam van de show? Hit it. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.