Video: Lompe Davina Michelle schreeuwt iedereen wakker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina doet een tourtje langs radiostations, zo ook langs Radio538. Daar is de hemelse zangeres met een goede reden de boel bij elkaar aan het schreeuwen.

Davina Michelle maakt zowel harde nummers, als zacht klinkende, rustige nummers. Die laatstgenoemde soort is ideaal voor een ochtendshow. Zo ook die van 538, waar Davina te gast was. Daar koos ze echter voor optie 1. Om iedereen in de studio en de luisteraars eens flink wakker te schudden.  Het nummer No Angel van de prachtige blondine is een steenhard nummer en de keel van de zangeres lijkt niet kapot te kunnen. De oren van de aanwezigen helaas wel. Iedereen was gelijk wakker…en doof.

Engel Davina maakt hemelse video

Dit hemelse nummer, met daarin flinke gitaar akkoorden en het keiharde stemgeluid van Davina is dus niet echt geschikt voor een ochtendshow. 538 liet het echter wel gewoon toe. 5 seconden na de start van het nummer hebben ze daar vast spijt van gekregen. Davina is een beetje aan het zondigen. Dat past perfect bij het nummer natuurlijk, maar op dat moment heeft niemand daar veel aan. Waar de radio DJ’s lekkere rustige playlists afdraaien tot ongeveer het middaguur was Davina een ‘onwelkome’ afwisseling. De DJ’s lieten gelukkig wel weten haar graag in de studio te hebben. Net als haar band natuurlijk.

Eerste keer voor zangeres

Davina heeft niet stilgezeten de afgelopen tijd. Ook qua muziek schrijven laat ze de competitie in Nederland achter. No Angel is een van de resultaten van haar schrijfproces. Davina heeft in het nummer ervoor gekozen om zichzelf wederom uit de dagen. De hoogste noten haalt ze dan ook weer gemakkelijk. Het was het debuut van het nummer en ze was vast een beetje nerveus voor de reacties. Op Instagram is gelukkig genoeg positiefs te lezen over het nummer en natuurlijk over Davina. En maar weinig volgers van zowel 538 en Davina leken moeite te hebben met het ‘avond nummer’ in de ochtendshow.

Bloedmooie zangeres Davina is een ochtendmens

Dag en nacht moet en zal de zangeres presteren. De meeste optredens van haar zijn dan ook in de avond, bijvoorbeeld haar spannende live shows. Haar perfecte vertoning in de Belgische versie van De Beste Zanger, genaamd Liefde voor Muziek, was ook een avondoptreden. Een tip die iedereen aanhoudt, wanneer Davina zingt, is om geen spiegels te plaatsen. Die knappen natuurlijk meteen van het hoge gezang. De camera lenzen lijken wel bestand tegen de hoge noten van Davina, vooralsnog althans. In de studio van 538 kreeg de zangeres en haar band wel iedereen plat.

Hele studio door Davina Michelle omver geblazen

De reacties, die getoond worden vlak na het nummer ten gehore is gebracht door de blondine, zijn lovend. De gezichtsuitdrukking van de aanwezige DJ’s, de rest van de 538 werknemers en zelfs haar eigen band zeggen genoeg. Alleen Davina zelf lijkt niet omver geblazen. Maar dat is logisch, want die hoort haar hemelse herrie vaak zat om er inmiddels, na al die jaren, gewend aan te zijn geraakt. Davina staat bekend om haar perfecte noten, perfecte uiterlijk en ook haar perfecte timing. Dit laatste geldt alleen voor haar nummers trouwens. Haar nummerkeuze en tijdstip waarop ze het nummer laat horen, dat moet ze nog even opnieuw calculeren. Door de positieve reacties leert de ‘zangeres vol zonden’ dit helaas niet niet natuurlijk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.