Video: Loiza Lamers vernedert Anna Nooshin bij nieuwe Holland’s Next Top Model

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Loiza Lamers is hét nieuwe gezicht van Holland’s Next Top Model. De blondine zet Anna Nooshin volledig buitenspel door het nu al stukken beter te doen als presentatrice.

Nieuw seizoen Holland’s Next Top Model

Voor alle fans van een ongegeneerde modellenrace is er goed nieuws; het nieuwe seizoen Holland’s Next Top Model gaat bijna weer van start. Al even geleden kwam naar buiten dat er een nieuw seizoen aan zat te komen. Hiervoor werd door Videoland en RTL naar buiten gebracht dat iedereen mag doen dit jaar. Dus mannen, vrouwen en iedereen die zich anders identificeert zijn welkom. Daarnaast wordt er ook gespeculeerd dat het nieuwe seizoen meer gefocust is op social media. Hiermee wil HNTM waarschijnlijk inspelen op alle influencers die bakken met geld verdienen en iets minder op het strenge modellenwereldje. Zo waren de eisen in de allereerste seizoenen van het programma dat de modellen een zo’n klein mogelijk kledingmaatje moesten hebben. Gelukkig lijkt dit nu niet het geval. Het was even spannend wanneer het nieuwe seizoen eindelijk van start zou gaan, maar het begint gelukkig al bijna!

Loiza Lamers schuift Anna Nooshin aan de kant

Naast dat er dus veranderingen zijn doorgevoerd in de eisen van het programma is er nog een belangrijk aspect veranderd. Zo werden de afgelopen seizoenen HNTM gepresenteerd door influencer Anna Nooshin. Helaas kreeg Anna gedurende de afleveringen ontzettend veel kritiek omdat kijkers haar het werk als presentatrice niet goed vonden doen. Daarnaast was Anna duidelijk erg zenuwachtig tijdens de live finale en maakte ze meerdere fouten. Waarschijnlijk besloot het bestuur van HNTM dus dat het tijd was voor nog meer verandering en daarom hebben ze voor Loiza Lamers gekozen als nieuwe presentatrice. Loiza is geen onbekende voor HNTM want zelf won de blondine in 2015 het programma. Dit was een grote doorbraak voor het strenge modellenwereldje, want Loiza is geboren als man en daarna als vrouw verder gegaan. Je kan wel zeggen dat dit een hele prestatie is! Ook komt Loiza in de promovideo’s heel sprankelend en direct over, waar Anna Nooshin dus in tekortschoot.

Loiza Lamers straalt als presentatrice

Nu het nieuwe seizoen eindelijk bijna van start gaat is het tijd voor de laatste spannende video. Hierin zijn ook voor het eerst alle modellen van het nieuwste seizoen HNTM te zien. In de video zien we zowel mannen als vrouwen die zijn uitgekozen om te strijden voor de titel. Dertien nog jong volwassenen denken het in zich te hebben om het nieuwe topmodel van Nederland te worden. De groep ziet er enorm divers uit en een aantal deelnemers vallen al gelijk op. Zo is er één meisje die zegt dat ze na het zien van de andere modellen zegt dat ze gaat winnen. Aan zelfverzekerdheid geen gebrek dus. Al is Loiza Lamers degene die echt de show steelt in de video. De vrouw staat vol trots voor de kandidaten en het ziet er naar uit dat ze een top seizoen gaat neerzetten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!