Video: Liza Sips schaamt zich voor gênant moment Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige actrice Liza Sips doet mee aan het nieuwe seizoen Expeditie Robinsonmaar is daar zelf niet tevreden over. 

Liza Sips blijkt een veel stoerdere dame te zijn dan in eerste instantie werd gedacht. De blonde actrice doet namelijk mee aan het spannende avonturenprogramma Expeditie Robinson en je moet toch wel wat in je mars hebben wil je daar aan mee kunnen doen. Toch zijn er momenten geweest op het eiland, waar Liza zich achteraf een beetje voor schaamt. Gelukkig vindt ze het belangrijk dat haar volgers mee kunnen lachen en heeft Liza een grote portie zelfspot, dus deelt ze die gênante momenten gewoon op social media. Zelf lacht de actrice nog het hardst om het filmpje. Dat is mooi, want dan voelen haar volgers zich niet zo schuldig als ze ook moeten lachen.

Lees ook: Foto: Liza Sips intiem met andere vrouwelijke kandidaten Expeditie Robinson

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIZA SIPS (@lizasips)

Liza Sips moet huilen van het lachen

Al de hele ochtend moet Liza Sips huilen van het lachen om deze hilarische video. Tijdens een nummer rond het kampvuur deed Liza vrolijk mee. Alleen de uitdrukkingen die ze maakt zijn nogal grappig. Liza zet de clip die ze kijkt ook af en toe op pauze voor een beter beeld. Ze komt dan ook niet meer bij van haar eigen gezicht. Liza is gelukkig de moeilijkste niet en deelt vrolijk alles met haar volgers. Ze geeft bij de clip die ze kijkt ook nog eens een hele analyse. Liza zorgt ervoor dat haar volgers begrijpen waarom ze zo hard moet lachen. Gelukkig kon ze tijdens de opnames haar lach inhouden. Dat zou anders toch iets lastiger zijn geweest. Dan had niemand op het eiland haar serieus genomen. Liza is wel tevreden met haar deelname. Alleen soms zijn er momenten waar Liza zich even voor schaamt. Maar gelukkig staan daar genoeg stoere en mooie momenten tegenover. Bijvoorbeeld de proef met het graven, waarbij er een stoere foto van Liza werd gemaakt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIZA SIPS (@lizasips)

Liza Sips in zanderig broekje op spannende foto

Liza heeft voor haar Expeditie Robinson avontuur een heerlijk kort broekje uitgekozen als kleding. Nu is het altijd vrij warm op het eiland, dus iets korts is zeker wel aan te raden. Nu wil je ook niet je nieuwste kleding aantrekken, aangezien er een grote kans is dat je het na deelname weg kan gooien. Liza lijkt de ideale outfit voor Expeditie Robinson te hebben gevonden. En ze ziet er ook nog eens erg aantrekkelijk uit in dat pakje. Liza wil natuurlijk wel goed overkomen op beeld. Dat is net zo belangrijk als de proeven winnen. Nu zijn er dus ook momenten waarvoor Liza zich een beetje schaamt. Maar gelukkig omarmt ze die momenten ook volledig. Liza is over het algemeen erg tevreden en kan met gemak terugkijken naar haar tijd bij Expeditie Robinson. Dat zal voor een deel ook wel door haar spannende pakje komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.