Video: Liza Sips schaamt zich voor gênant moment Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige actrice Liza Sips doet mee aan het nieuwe seizoen Expeditie Robinsonmaar is daar zelf niet tevreden over. 

Liza Sips blijkt een veel stoerdere dame te zijn dan in eerste instantie werd gedacht. De blonde actrice doet namelijk mee aan het spannende avonturenprogramma Expeditie Robinson en je moet toch wel wat in je mars hebben wil je daar aan mee kunnen doen. Toch zijn er momenten geweest op het eiland, waar Liza zich achteraf een beetje voor schaamt. Gelukkig vindt ze het belangrijk dat haar volgers mee kunnen lachen en heeft Liza een grote portie zelfspot, dus deelt ze die gênante momenten gewoon op social media. Zelf lacht de actrice nog het hardst om het filmpje. Dat is mooi, want dan voelen haar volgers zich niet zo schuldig als ze ook moeten lachen.

Lees ook: Foto: Liza Sips intiem met andere vrouwelijke kandidaten Expeditie Robinson
Liza Sips moet huilen van het lachen

Al de hele ochtend moet Liza Sips huilen van het lachen om deze hilarische video. Tijdens een nummer rond het kampvuur deed Liza vrolijk mee. Alleen de uitdrukkingen die ze maakt zijn nogal grappig. Liza zet de clip die ze kijkt ook af en toe op pauze voor een beter beeld. Ze komt dan ook niet meer bij van haar eigen gezicht. Liza is gelukkig de moeilijkste niet en deelt vrolijk alles met haar volgers. Ze geeft bij de clip die ze kijkt ook nog eens een hele analyse. Liza zorgt ervoor dat haar volgers begrijpen waarom ze zo hard moet lachen. Gelukkig kon ze tijdens de opnames haar lach inhouden. Dat zou anders toch iets lastiger zijn geweest. Dan had niemand op het eiland haar serieus genomen. Liza is wel tevreden met haar deelname. Alleen soms zijn er momenten waar Liza zich even voor schaamt. Maar gelukkig staan daar genoeg stoere en mooie momenten tegenover. Bijvoorbeeld de proef met het graven, waarbij er een stoere foto van Liza werd gemaakt.
Liza Sips in zanderig broekje op spannende foto

Liza heeft voor haar Expeditie Robinson avontuur een heerlijk kort broekje uitgekozen als kleding. Nu is het altijd vrij warm op het eiland, dus iets korts is zeker wel aan te raden. Nu wil je ook niet je nieuwste kleding aantrekken, aangezien er een grote kans is dat je het na deelname weg kan gooien. Liza lijkt de ideale outfit voor Expeditie Robinson te hebben gevonden. En ze ziet er ook nog eens erg aantrekkelijk uit in dat pakje. Liza wil natuurlijk wel goed overkomen op beeld. Dat is net zo belangrijk als de proeven winnen. Nu zijn er dus ook momenten waarvoor Liza zich een beetje schaamt. Maar gelukkig omarmt ze die momenten ook volledig. Liza is over het algemeen erg tevreden en kan met gemak terugkijken naar haar tijd bij Expeditie Robinson. Dat zal voor een deel ook wel door haar spannende pakje komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!