Video: Liza Sips maakt enorme klap in luchtig zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Lisa Sips deelt een ongelukkig momentje waar ze uit de hangmat is gevallen. Haar luchtige zomerjurkje is helemaal tot de heupjes opgekropen! 

Liza Sips valt uit hangmat in luchtig jurkje!

Actrice Lisa Sips, bekend om haar gracieuze verschijning op het witte doek, heeft onlangs een onfortuinlijk momentje beleefd dat haar zeker uit haar comfortzone heeft gehaald.! Terwijl ze genoot van een zonnige dag in haar hangmat, gebeurde het ondenkbare: ze viel eruit! Maar dat was niet het enige probleem dat ze tegenkwam. Lisa, die altijd straalt in haar prachtige outfits, droeg een luchtig zomerjurkje dat helaas niet bestand was tegen de zwaartekracht. Terwijl ze naar beneden tuimelde, kroop haar jurkje op naar ongekende hoogtes, tot aan haar heupen! Het arme jurkje leek vastbesloten om Lisa’s persoonlijke modestandaarden te tarten, en het slaagde daar op spectaculaire wijze in. Gelukkig wist Lisa haar gevoel voor humor te behouden, zelfs in deze benarde situatie! Terwijl ze daar op  de grond lag, haar onschuldige jurkje trillend van de lach, werd ze doodleuk gefilmd door haar partner!  Het voorval heeft Lisa er niet van weerhouden om te genieten van de zomerse geneugten. Ze heeft geleerd dat zelfs in de meest ongelukkige momenten, er altijd iets is om te lachen!

Lees ook: Foto: Liza Sips ligt languit op bed in korte nachtkleding

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Liza Sips maakt volgers wild met heerlijke kiekje!

Oh la la! Liza Sips heeft haar volgers op Instagram wild doen opschrikken met een onweerstaanbaar kiekje dat de temperatuur flink doet stijgen! De charmante actrice bracht onlangs tijd door in Curaçao om een zonnebrandmerk te promoten, maar het lijkt erop dat ze niet alleen de zonnebrandcrème in de schijnwerpers heeft gezet. In haar betoverende zomers luchtige jurkje steelt Lisa de show en laat ze haar prachtige blauwe ogen stralen als nooit tevoren. Met elke blik lijkt ze de camera te betoveren en de harten van haar volgers sneller te laten kloppen. Haar ogen zijn als twee fonkelende sterren die de zee doen verbleken. Het is geen wonder dat haar Instagram-feed explodeert met enthousiaste reacties. Haar volgers worden wild van dit verleidelijke kiekje en kunnen niet genoeg krijgen van Liza’s stralende verschijning. Van hartjes-ogen-emoji’s tot vurige complimenten, haar fans zijn helemaal van sla!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Trouwjurk van Liza Sips staat haar beeldig!

Wat een betoverend moment voor Liza Sips! De beeldige actrice heeft volmondig “JA!” gezegd in haar adembenemende trouwjurk. Het lijkt als de dag van gisteren dat mijn beste vriendinnetje, en tevens getuige, het bruidsboeket ving op mijn huwelijk, en nu heeft zij haar eigen sprookjesachtige dag beleefd. In haar trouwjurk straalde Liza als een stralende bruid! Met haar elegante verschijning en haar lach die de hele kamer verlichtte, was ze het levende bewijs dat ware liefde een prachtige gloed kan brengen. Haar jurk omhulde haar als een wolk van puurheid, en de tederheid in haar ogen was onmiskenbaar. Als haar beste vriendinnetje en getuige kon ik niet trotser zijn om deel uit te maken van dit onvergetelijke moment. Het vangen van het bruidsboeket op mijn eigen huwelijk bracht niet alleen geluk aan mij, maar ook aan Liza, die nu haar eigen liefdesverhaal begint!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?