Video: Lil Kleine geniet intens van Roxy Dekker tijdens spannend ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lil Kleine laat beelden zien van een ritje in zijn auto. Deze rit deelt hij samen met niemand minder dan Roxy Dekker, waar hij overduidelijk van aan het genieten is. 

Roxy Dekker heeft een nieuw nummer uitgebracht. Het lijkt erop dat dit weer een echte Roxy Dekker klassieker is. Het is hetzelfde type nummer als haar bekendste nummer ‘Anne-Fleur Vakantie’. Het zijn beide erg vrouwelijke liedjes die gaan over de dagelijkste hoogtepunten en dieptepunten die jonge meiden mee maken in hun leven. Toch heeft ze steeds meer mannelijke fans en zo zelfs ook de bekende rapper Lil Kleine. Hij filmt zichzelf tijdens een rit in zijn auto. Hier luistert hij naar het nieuwe nummer van Roxy en is het zo te zien erg aan het genieten van de nieuwe single.

Roxy Dekker wordt steeds populairder bij jongens

Ondanks dat Roxy Dekker veel vrouwelijke fans heeft door haar vrouwelijke nummers trekt ze toch steeds meer mannelijke fans aan. Dit komt mede door haar snel groeiende populariteit in Nederland. De liedjes van Roxy Dekker zijn erg populair en ook steeds meer mannen schamen zich er niet meer voor dat ze zo’n muziek luisteren. Dat komt enorm goed uit voor Roxy, want haar liedjes zijn dan ook wel echt alleen gericht naar de dames. Natuurlijk trekt ze ook veel volgers omdat Roxy gewoon echt een prachtige verschijning is. Ze heeft een mooie glimlach en mooie vormen.

Roxy Dekker

Meer zien van Roxy Dekker doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de zangeres Roxy Dekker? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post de zangeres veel foto’s van zichzelf. Ze geeft je een goed beeld van haar privéleven. Ze probeert dan ook steeds meer mannelijke volgers aan te trekken met prachtige foto’s. Het lijkt erop dat dit goed lukt, want haar volgers zijn de laatste tijd gestegen. Dat is natuurlijk ook niet zo gek als je er zo uit ziet. Het is de moeite dus zeker waard om even een kijkje te nemen op de pagina van de zangeres!

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!