Video: Likkende Davina Michelle kan zich moeilijk inhouden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle was onlangs te gast op de radio! Hier kon de blondine zich moeilijk bedwingen, en ze besloot er dan ook een eind op los te likken.. 

Davina Michelle deelt een uitdagende video via Instagram. De blondine was onlangs te gast bij NOXX radio. Hier promootte ze onder andere haar nieuwe nummer genaamd ‘Heartbeat’, en natuurlijk was ze er ook om een gezellig praatje te maken. Echter leek dit bezoekje nog een pikant randje eraan vast te hebben, want Davina filmt zichzelf terwijl ze iets opvallends doet. De zangeres likt er een eind op los..

Wilde Davina Michelle likt gretig tijdens radio-opnames

Davina Michelle was onlangs te gast bij NOXX radio. Dit is een Duits radiostation waar de blondine onder andere haar nieuwe single ‘Heartbeat’ kwam promoten. Het is duidelijk dat Davina dus internationaal ook aan het doorbreken is, want ze wordt nu zelfs uitgenodigd bij buitenlandse radiostations. Staat er een buitenlandse carrière te wachten op de blonde zangeres? Buiten dat ze gewoon lekker kwam praten bij dit radiostation, leek het langzamerhand een hele pikante wending aan te nemen. Davina filmt zowaar zichzelf, terwijl het uiterst pikant en heet begint te worden in de studio. De blondine deelt namelijk een flinke lik uit aan de microfoon. Waarom Davina Michelle dit deed, is nog maar de grote vraag. In ieder geval lijkt Davina flink genoten te hebben van de lik, en haar volgers al helemaal. Maar er is één iemand die toch het meest heeft genoten van iedereen, en dat is de microfoon zelf.

Lees ook: Video: Davina Michelle laat zich per ongeluk tussen de benen kijken in heel kort broekje

Davina Michelle confronteert volgers met de werkelijkheid

Onlangs deelde Davina Michelle een uiterst opvallende video via Instagram. De blondine wilde door middel van deze video laten zien dat haar leven lang niet zo perfect is als mensen denken, en dat er ook veel dingen zijn die niet worden getoond op sociale media. Zo begint de blondine bijvoorbeeld met; “I loveee to party“. “But I have so many regrets the day after“. Bij deze twee zinnen zien we eerst een wild feestende Davina, en daarna een uiterst brakke Davina die half levend in bed ligt. Ze vervolgt met; “I Love changing my hair color“, “But it’s all fake duhh“. Davina geeft dus toe dat haar haar allemaal nep is, als het van kleur veranderd. Davina vervolgt: “She loves to cook“, “But it looks too disgusting to post“. Er is natuurlijk een hoop wat onze blonde zangeres kan, maar we hebben eindelijk iets gevonden waarin de blondine geen prinses is! Een keukenprinses, dat is Davina absoluut niet. We zien bij deze realistische video namelijk een mislukt gekookt ei van Davina, die er allesbehalve lekker uitziet. Kortom, het doel van deze video is om te laten zien dat niet alles zo perfect is als je ziet op sociale media. Davina houdt het altijd reëel met haar loyale volgers!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?