Video: Davina Michelle laat zich per ongeluk tussen de benen kijken in heel kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Davina Michelle zit wijdbeens te genieten bij het water en geeft haar volgers een spannend inkijkje…

Davina Michelle laat per ongeluk flinke zien

Het lijkt haast wel alsof Davina Michelle alleen nog maar kan zingen. Overal op haar Instagram zijn video’s en foto’s van concertjes, optredens, repetities en a capella zang te zien. Je komt bijna niks anders meer tegen op haar Instagram tijdlijn. Nou is dat natuurlijk niet zo gek voor iemand die zangeres is van beroep, maar je zou verwachten dat ze ook nog andere dingen zou doen dan alleen zingen. Onlangs plaatste ze weer twee video’s in haar Instagram verhaal waarin ze a capella haar nieuwe nummer I Love Me More zingt. Ze zit aan het water en geniet van het heerlijke weer in een heel kort broekje. Ze zit op de grond en heeft voor haar eigen gemak haar knoop en rits maar even los gedaan. Terwijl ze de camera voor zich neerzet begint ze met zingen. Kort daarna plaatst ze een tweede zang video op haar verhaal, maar deze keer stopt ze snel met zingen. Ze komt er namelijk halverwege achter dat ze wel héél wijdbeens zit voor zo’n kort broekje. Ze trekt snel haar broekje wat verder naar beneden om te voorkomen dat iedereen er in kan kijken.

Davina Michelle wordt vergeleken met Avril Lavigne

Onlangs plaatste Davina Michelle een aantal foto’s en video’s op haar Instagram waarbij ze niet meer te herkennen is als zichzelf. Ze heeft dan ook een drastische verandering ondergaan. Ze heeft compleet ander haar! In plaats van haar ontzettend blonde haar tot op haar schouders, heeft ze nu heel lang, donkerblond haar. Ze plaatste een video waarbij ze laat zien hoe die transformatie plaats heeft gevonden. Het is namelijk niet haar eigen haar, maar gewoon een pruik. Veel mensen in de reacties vinden het een prachtige verandering: “Deze kleur staat je gruwelijk jonge”, zegt iemand. Een andere reactie luidt: “Geweldig, zoals altijd”. Daarnaast reageren veel mensen met één opvallende opmerking. Ze vinden namelijk dat Davina lijkt op Avril Lavigne met deze pruik op. Zeker met de rock versie van haar nummer I Love Me More en het gedans van de zangeres lijkt ze inderdaad ontzettend op Avril. Die kan je dus in je zak steken, Davina!
Davina Michelle koopt gekke speeltjes tijdens dronken avond

Een tijdje geleden schreven we al over de avonturen van Davina tijdens haar dronken avondje. Ze schijnt graag met geld te gooien wanneer er alcohol in haar systeem zit. Kort nadat ze een compilatie video plaatste van haar dronken aankopen, plaatst ze een tweede deel. Hier laat ze nóg meer producten zien die ze tijdens haar alcoholavontuur kocht. Ze start met een grote UV lamp die ze aanzet terwijl ze er zelf boven hangt. Vervolgens laat ze een tool zien waarmee ze een aardappel in een spiraal kan snijden en die op een stokje kan zetten. Dan laat ze zien hoeveel zonnebrillen ze gekocht heeft… en geloof ons… het zijn er een boel! Als laatst trekt ze een dikke, roze jas aan met véél te korte mouwen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!