Video: Lies Zhara uitgelachen door volgers na dikke middelvinger met geleende auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara heeft een nieuwe video online gezet, alleen wordt ze daarna door haar eigen volgers weer keihard teruggefloten. 

Influencer Lies Zhara heeft onlangs voor de nodige opschudding gezorgd met een video. De video zorgt ervoor dat de mensen in haar comments Lies een klein beetje voor schut zetten. Wat heeft Lies Zhara toch allemaal gedaan en waarom lijkt iedereen nu boos te zijn op de mooie blondine? Nou, het heeft allemaal te maken met een snelle wagen en een break-up. Lees maar door en zie hoe het allemaal in elkaar zit.

Wat is er gebeurt met Lies Zhara?

Om wraak te nemen op haar ex-vriend, die het blijkbaar niet heel erg netjes heeft uitgemaakt, presenteert Lies Zhara in een video haar nieuwe auto. En laat die auto nou precies de wagen zijn die haar voormalig vriendje graag wilde hebben. Haar fans ontdekten echter al snel dat de auto niet van haar was, maar was gehuurd. Lies loopt dus stoer te doen met de auto van een ander. De ludieke video kreeg hierdoor best wel een onverwachte wending. Haar volgers begonnen haar namelijk allemaal uit te lachen in de comments. Bekijk de video hier!

Lees ook: Lies Zhara verkoopt kleding en ontvangt onsmakelijke foto van koper

Lies Zhara werd snel ontdekt door fans

Scherpe fans van Lies Zhara merkten al snel op dat de auto uit de video niet van Lies zelf was. Het bleek een geleende auto te zijn. Haar ‘wraak-actie’ valt daardoor wel een beetje in het water. In plaats van indruk te maken met haar zogenaamde nieuwe aanwinst, werd Lies helemaal belachelijk gemaakt in de opmerkingen onder haar eigen video. Of dat terecht is, dat is nog maar de vraag. Maar het laat maar weer zien dat ‘wie een kuil graaft voor een ander, er zelf in valt’.

De gemene opmerkingen over Lies Zhara

Het internet kan een wrede plek zijn als je een foutje maakt. Zo worden er in de reacties op Lies Zhara’s video een hoop aparte dingen gezegd door haar volgers. Hoewel de meeste de actie van Lies gewoon weglachen, zitten er ook een aantal vervelende opmerkingen tussen. Gelukkig zitten er ook meer dan genoeg leuke, al wel een beetje flauwe, opmerkingen tussen. “Lease Zhara”  was een van die opmerkingen die je veel terug kon lezen in de comments. De woordspeling blijft goed haken bij haar fans.

Lees ook: Foto: Lies Zhara biedt duizelingwekkend inkijkje in openhangend jasje

Lies Zhara is in bekende valkuil gesprongen

De influencer heeft u eerstehands meegemaakt wat er gebeurt als je jezelf beter probeert voor te doen online. Als mensen er achter komen, wordt je er meteen op gewezen en uitgelachen. Ook zo werkt het internet soms. Het is in ieder geval een fout die Lies niet snel nog een keer zal maken. De blonde influencer denkt voortaan wel na voor ze iets als dit zal ondernemen. Toch valt het allemaal wel mee en zal het binnen de kortste keren overwaaien voor de influencer. Lies Zhara kan daarna weer gewoon gaan posten zonder problemen.

Meer zien van Lies Zhara op Instagram

Wil je nou meer zien van de blonde influencer? Dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar vind je namelijk nog veel meer mooie kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.