Video: Lies Zhara filmt zichzelf vanuit alle hoeken in strak wit topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara houdt als influencer van het maken van video’s van zichzelf. En om te zorgen dat ze nu sowieso de juiste hoek pakt, filmt ze zichzelf vanuit alle hoeken. 

Knappe influencer filmt zichzelf vanuit alle hoeken

Natuurlijk moet je jezelf helemaal geven als influencer. Hoe meer je van jezelf laat zien, des te meer mensen zullen aanslaan op je content. Meestal wordt alleen niet letterlijk bedoeld dat je meer van jezelf moet laten zien, alleen die memo is nog niet helemaal geland bij Lies Zhara. Ze maakt een filmpje, waarbij ze zichzelf van alle kanten filmt. In het filmpje draagt ze een ongelooflijk strak wit topje. En dat is natuurlijk best wel even de moeite waard om eventjes naar te kijken. Dat vindt Lies trouwens niet erg, anders had ze het niet vanuit zoveel hoeken voor je opgenomen.

Lees ook: Foto: Lies Zhara laat zich op haar heetst zien in strak topje

Knappe Lies Zhara heeft een heerlijk topje aangetrokken

Van welke hoek je het ook bekijkt, het topje van Lies ziet er natuurlijk geweldig uit. Het goed gevulde kledingstuk laat de prachtige rondingen van deze influencer erg mooi uitkomen. Lies kan dan ook haast niet anders dan zeer tevreden zijn met het witte kledingstuk. De influencer weet wel hoe ze haar fans een beetje tevreden moet houden. Maar die hebben natuurlijk niet heel erg veel nodig om verleidt te worden. Eén blik op de prachtige blondine en ze zijn al helemaal verkocht.
Lies Zhara poseert graag voor verleidelijke foto

Als er iets is wat de knappe blondine graag doet, dan is het wel poseren voor de foto. Dat zie je ook wel terug op de meeste van haar kiekjes. Lies zit er altijd goed voor en dat komt omdat ze precies weet hoe ze haar moet plaatsen om het beste plaatjes eruit te krijgen. Een bijzonder talent, waar Lies dan ook vaak genoeg gebruik van maakt. De foto’s van Lies Zhara zijn dan ook onweerstaanbaar. Er is geen enkele vrouw zoals de knappe influencer op deze wereld. En dat is maar goed ook, want dat zou de wereld helemaal niet aankunnen.

Lies Zhara pronkt met haar flinke ballonnen

We zeiden het al eerder, maar het kan niet vaak genoeg benoemd worden, Lies Zhara heeft een ongelooflijk goed gevormd . De knappe blondine heeft een lijf waar je stijl van achterover slaat als je het ziet. Waarschijnlijk is het een combinatie van goed eten en voldoende sporten, maar wat Lies haar geheim voor een goed ook is, het werkt uitstekend. De knappe blondine weet met haar fantastische de meest bijzondere foto’s te maken. Vaak zijn dat foto’s waarin Lies haar nog even extra goed in de strijd gooit. Want de blondine heeft nogal flinke pluspunten, dus waarom zou ze die niet inzetten. Dat is helemaal niet logisch. Natuurlijk worden de foto’s van Lies nooit ordinair, maar wel weet ze met haar fantastische ballonnen al haar mannelijke volgers wild te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?