Video: Lies Zhara filmt zichzelf vanuit alle hoeken in strak wit topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara houdt als influencer van het maken van video’s van zichzelf. En om te zorgen dat ze nu sowieso de juiste hoek pakt, filmt ze zichzelf vanuit alle hoeken. 

Knappe influencer filmt zichzelf vanuit alle hoeken

Natuurlijk moet je jezelf helemaal geven als influencer. Hoe meer je van jezelf laat zien, des te meer mensen zullen aanslaan op je content. Meestal wordt alleen niet letterlijk bedoeld dat je meer van jezelf moet laten zien, alleen die memo is nog niet helemaal geland bij Lies Zhara. Ze maakt een filmpje, waarbij ze zichzelf van alle kanten filmt. In het filmpje draagt ze een ongelooflijk strak wit topje. En dat is natuurlijk best wel even de moeite waard om eventjes naar te kijken. Dat vindt Lies trouwens niet erg, anders had ze het niet vanuit zoveel hoeken voor je opgenomen.

Lees ook: Foto: Lies Zhara laat zich op haar heetst zien in strak topje

Knappe Lies Zhara heeft een heerlijk topje aangetrokken

Van welke hoek je het ook bekijkt, het topje van Lies ziet er natuurlijk geweldig uit. Het goed gevulde kledingstuk laat de prachtige rondingen van deze influencer erg mooi uitkomen. Lies kan dan ook haast niet anders dan zeer tevreden zijn met het witte kledingstuk. De influencer weet wel hoe ze haar fans een beetje tevreden moet houden. Maar die hebben natuurlijk niet heel erg veel nodig om verleidt te worden. Eén blik op de prachtige blondine en ze zijn al helemaal verkocht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara poseert graag voor verleidelijke foto

Als er iets is wat de knappe blondine graag doet, dan is het wel poseren voor de foto. Dat zie je ook wel terug op de meeste van haar kiekjes. Lies zit er altijd goed voor en dat komt omdat ze precies weet hoe ze haar lichaam moet plaatsen om het beste plaatjes eruit te krijgen. Een bijzonder talent, waar Lies dan ook vaak genoeg gebruik van maakt. De foto’s van Lies Zhara zijn dan ook onweerstaanbaar. Er is geen enkele vrouw zoals de knappe influencer op deze wereld. En dat is maar goed ook, want dat zou de wereld helemaal niet aankunnen.

Lies Zhara pronkt met haar flinke ballonnen

We zeiden het al eerder, maar het kan niet vaak genoeg benoemd worden, Lies Zhara heeft een ongelooflijk goed gevormd lichaam. De knappe blondine heeft een lijf waar je stijl van achterover slaat als je het ziet. Waarschijnlijk is het een combinatie van goed eten en voldoende sporten, maar wat Lies haar geheim voor een goed lichaam ook is, het werkt uitstekend. De knappe blondine weet met haar fantastische lichaam de meest bijzondere foto’s te maken. Vaak zijn dat foto’s waarin Lies haar lichaam nog even extra goed in de strijd gooit. Want de blondine heeft nogal flinke pluspunten, dus waarom zou ze die niet inzetten. Dat is helemaal niet logisch. Natuurlijk worden de foto’s van Lies nooit ordinair, maar wel weet ze met haar fantastische ballonnen al haar mannelijke volgers wild te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...