Video: Lies Zhara duwt haar twee ‘vriendinnen’ omhoog in doorschijnend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige influencer Lies Zhara heeft een wel heel erg doorschijnend topje aangetrokken. Ze duwt voor de foto haar twee vriendinnen nog even omhoog. 

Lies Zhara moet vriendinnen goed ondersteunen op spannende foto

De knappe influencer was bezig met het maken van een leuke video voor TikTok om haar social kanalen een beetje te vullen. En om de video toch even ietsje spannender te maken, wat haar publiek natuurlijk erg fijn vindt, dacht Lies dat het een goed idee was om haar twee vriendinnen op beeld even wat steun te bieden. Hierdoor komen de vormen van de prachtige blondine vele malen beter uit en dat helpt natuurlijk weer als je gaat voor de meeste views. Lies Zhara weet dankzij haar spannende video’s heel erg goed op te vallen bij het grote publiek. Haar verworven populariteit zet ze in voor sponsordeals en andere mooie klussen. En ondertussen doet Lies Zhara natuurlijk waar ze goed in is; Het maken van ongelooflijk knappe foto’s.

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Lees ook: Foto: Lies Zhara trekt haar top omhoog voor extra goed uitzicht

Lies Zhara heeft een ongelooflijk goed lichaam

Als er één ding duidelijk is geworden op de video va Lies Zhara, dan is het dat de influencer er echt beeldschoon uit ziet. Een lichaam zoals dat van Lies Zhara kom je niet zo vaak tegen. De prachtige blondine heeft  erg fijne vormen om naar te mogen kijken. Lies vindt het zelf ook geen probleem dat iedereen haar prachtige lichaam mag zien. Ze doet er vaak nog net even een nieuw kledingsetje voor aan. Dan ziet ze er extra verleidelijk uit op de foto. Lies Zhara weet met haar prachtige plaatjes menig van haar volger te imponeren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara draagt heel spannend topje in Rotterdam

De aantrekkelijke blondine was in Rotterdam een dagje op stap. En dat kan je natuurlijk niet doen zonder eerst een van je meest mooie outfits aan te trekken. Het spannende topje van de influencer laat genoeg van haar slanke lichaam zien om het toch een erg verleidelijke foto te maken. Het helpt natuurlijk dat Lies Zhara al zo’n knap lijf heeft, daardoor werkt het topje natuurlijk extra goed. Boven de stad kijkt Lies neer op al haar fans. En die zijn er inmiddels genoeg om heel Rotterdam mee te kunnen vullen. Sterker nog, Lies Zhara wordt alleen maar populairder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara maakt pikante kiekjes op straat

Het begint bijna een verslaving te worden voor de knappe blondine, het maken van aantrekkelijke foto’s van zichzelf. Ze kan het ook niet helpen. Zelfs als ze in het donker op straat staat, moet Lies Zhara een foto maken. En als je een foto maakt, dan moet je daar natuurlijk wel verleidelijk op staan. Dus Lies doet eventjes haar jasje een beetje open, zodat je naar binnen kan gluren. Dat maakt de foto wel heel verleidelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...