Video: Lies Zhara danst in loszittende pyjama met zusje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is er weer tijd voor: dikke pyjama’s. In een Instagram reel weet Lies Zhara haar volgers weer te laten genieten met een prikkelend dansje in haar klassieke pyjama.

Lies Zhara geldt voor mannelijk Nederland als een van de knapste influencers van ons kikkerlandje. De blonde godin zoekt graag de grens op en amuseert men massaal met haar video’s. Ze gaat geen TikTok challenge uit de weg en post dit zelfverzekerd op haar platformen. Dit blijkt wederom uit een recente video van haar.

Lies Zhara laat pyjama alle kanten op schudden

TikTok is hét platform voor virale challenges. Als influencer ben je haast verplicht om deze te doen, wil je relevant blijven. Voor Lies Zhara is dit in ieder geval geen enkel probleem. De 22-jarige uit Haarlemse is onderhand de koningin van de ‘reels’ te noemen. In een recente reel danst ze samen met haar zusje op een pyjama challenge. Beide dames dragen hierin klassieke, smachtende pyjama’s. De dans lijkt niet heel erg goed uit de verf te komen. De dames lopen flink te klieren, waardoor er van de dans niks terechtkomt. Verder lijken beide dames opeens te stikken en te hoesten. Vervolgens begint Lies begint ineens haar kadetjes heen en weer te slingeren. Tijdens deze beweging slaat ze haar zusje onbewust vol in haar gezicht. Kortom, een hoop chaos. Desalniettemin levert het geniale beelden op. Mocht je willen lachen, neem dan vooral een kijkje op haar Instagram @Lies_Zhara zou ik zeggen!

Lees ook Lies Zhara moet foto slim censureren vanwege doorschijnend stofje

Lies Zhara en zusje weten challenge toch goed uit te voeren

Hoewel de vorige poging voor geen meter lukte, hebben de zussen de dans uiteindelijk goed weten uit te voeren. Ook deze heeft Lies Zhara gepost op haar Instagram (@Lies_Zhara) In precies dezelfde setting probeerden de twee het dansje opnieuw op camera te krijgen. En dit is hen aardig gelukt! De dames vliegen elkaar in de armen voeren samen een tango-achtige dans uit. Één ding is zeker, het ziet er ontzettend smooth uit. Er valt ook nog iets vreemds op in de video: haar tafel geeft licht en er hangen ontzettend veel zwarte draden onder. Aan de boxen te zien heeft het iets muziek te maken. Zou Lies Zhara in alle stilte werken aan een carrière als artiest? Zo ja, wat voor soort muziek zou ze maken? Misschien wordt Lies wel de grootste techno DJ die ooit heeft bestaan..

Lies Zhara koningin van de clickbait?

Bij beide reel’s, besproken in de alinea’s hierboven, valt iets op. Zodra je op de Instagram scrollt van de influencer, lijk je de video’s niet te vinden. Je verwacht twee mensen in pyjama’s te zien als thumbnail van de video. Dit is echter niet het geval. Lies is namelijk niet vies van een beetje clickbait. Voor een video waarin ze danst in haar pyjama gebruikt ze een foto in lingerie als thumbnail. Frappant? Ja, maar geef haar eens ongelijk. Uiteraard genereert dit meer clicks en likes en dus meer centjes voor Lies Zhara. Bovendien is het natuurlijk niet erg om naar te kijken!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.