Lies Zhara moet foto slim censureren vanwege doorschijnend stofje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara heeft weer een leuk plaatje online gezet, maar daar moest ze zichzelf wel even voor censureren. 

Als bekende influencer, is Lies Zhara niet onbekend met het verkennen van grenzen en het uitdagen van de status quo. Haar sportieve houding en talloze samenwerkingen met kledingmerken hebben haar een prominente plek gegeven in de wereld van sociale media. Onlangs heeft ze echter een nieuwe tactiek toegepast om haar foto’s zowel beschaafd als boeiend te houden.

Lies Zhara worstelt met haar uiterlijk

Lies Zhara staat erom bekend dat ze graag het randje opzoekt van wat wel en niet mag op Instagram. Met een scherpe geest en een flair voor creativiteit, experimenteert ze vaak met verschillende kledingstijlen op haar foto’s. Recentelijk heeft ze echter besloten een subtiele draai te geven aan haar benadering. Haar kleding onthulde soms iets meer dan bedoeld, maar daar heeft Lies Zhara iets op gevonden. De blondine heeft ervoor gekozen om haar foto’s een vleugje bescheidenheid te geven. Ze doet heel slim haar hand voor zichzelf om te zorgen dat de foto’s nog door de beugel kunnen. Misschien moet ze in het vervolg toch gaan denken aan een iets dikkere stof voor haar kleding.

De Hand van Lies Zhara beschermt haar delen

Met een handig en doordacht gebaar heeft Lies Zhara besloten haar kleding te censureren door simpelweg haar hand ervoor te houden. Deze strategie zorgt ervoor dat haar foto’s nog steeds de aandacht trekken, maar met een subtiele elegantie die haar foto’s op Instagram beschaafd houdt. Een slimme zet, aangezien Instagram strikte regels hanteert met betrekking tot gevaarlijke inhoud. Lies kan natuurlijk niet riskeren dat haar foto’s opeens worden geweigerd of dat haar account geblokkeerd wordt. Dat zou praktisch het einde betekenen van haar online carrière. En daar zat de blondine niet bepaald op te wachten.

De Balans Tussen Gedurfd en Goedgekeurd

Hoewel Lies Zhara geniet van het verkennen van nieuwe grenzen, erkent ze de noodzaak om binnen de richtlijnen van Instagram te blijven. Haar aanpassing in de presentatie van haar kleding getuigt van creativiteit. De blondine weet heel erg slim om te springen met de regels van het social media platform. Lies weet zich precies in het juiste hoekje te wringen om ervoor te zorgen dat haar foto’s geaccepteerd worden.

Wat is de kamer van Lies Zhara een troep

Als je Lies even achterwege laat, wat lastig is op deze foto’s, en je focust op haar kamer, dan kom je erachter wat een sloddervos de influencer eigenlijk is. Lies haar kamer is één grote troep. Overal liggen spullen. Lies Zhara doet zich online in ieder geval niet beter voor dan dat ze is. Ze deelt alles precies zoals het er in het echte leven ook uit ziet. En dat is dan wel weer heel erg fijn. Bij Lies Zhara krijg je niet snel het gevoel dat haar foto’s en haar persoonlijkheid gemaakt zijn.

Meer zien van Lies Zhara doe je natuurlijk op haar Instagram

De blonde influencer heeft nog veel meer foto’s die ze met haar fans wil delen. En die staan natuurlijk allemaal op de Instagram pagina van Lies. Daar kan je enorm genieten van alle mooie plaatjes die ze ooit heeft geplaatst.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!