Video: Lieke van der Hoorn maakt volgers gek met haar lijf in mini-

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van der Hoorn weet haar volgers helemaal gek te maken met foto’s van haar ongelooflijk knappe in een heel klein pakje. 

Met haar maakt Lieke van der Hoorn haar volgers wild

De aantrekkelijke blondine Lieke van der Hoorn weet altijd wel wat haar volgers willen zien. Met haar foto’s weet ze hen dat ook te geven. Maar deze keer maakt Lieke het wel heel erg bont. Het knappe model maakt namelijk foto’s in een wel heel erg klein setje . En dat ziet er natuurlijk prachtig uit, maar het laat haar volgers ook helemaal op hol slaan. Die hadden natuurlijk even niet verwacht dat ze naar deze uitzonderlijk mooie foto’s mochten kijken. Met het warme weer en deze foto’s erbij, smelten de volgers van Lieke van der Hoorn helemaal weg. De verleidelijke blondine doet waar ze goed in is en maakt haar volgers helemaal wild. Die vinden dat overigens niet erg, want de foto’s van Lieke zijn erg goed geslaagd.

Lees ook: Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen
Lieke van der Hoorn laat flinke vormen zien

Wat in haar prachtige setje natuurlijk meteen opvalt zijn de prachtige vormen van de aantrekkelijke blondine. Lieke haar troeven komen op de foto’s geweldig in beeld. Maar ook haar ronde achterzijde en haar verleidelijke heupen staan erg mooi op het plaatje. En dat levert natuurlijk hele bijzondere foto’s op. Je zou hier de hele dag naar kunnen staren. Want een plaatje van Lieke van der Hoorn voelt gewoon bijna aan als kunst. Dat is al helemaal zo als ze dit soort mooie pakjes draagt. Dan kan je simpelweg niet meer om de verleidelijke dame heen. Met haar foto’s weet ze wel iedereens dag flink op te vrolijken.
Lieke van der Hoorn deelt verborgen foto

Er was nog een foto verloren gegaan in de eerste post van Lieke van der Hoorn. En daarom plaatst het knappe model deze nog eventjes apart op haar Instagram. Zo kunnen haar volgers alsnog genieten van haar uitzonderlijk knappe . Dat is natuurlijk wel even fijn. Met zo’n ongelooflijk mooi lijf is Lieke van der Hoorn natuurlijk wel een van de mooiste vrouwen van Nederland. Naar haar mogen kijken is dus absoluut geen straf.

Lees ook: Foto: Topmodel Lieke van der Hoorn schrikt zelf ook van gigantische voorgevel
Lieke van der Hoorn weet altijd zeer verleidelijk over te komen

Ook als ze een iets minder uitdagend pakje draagt weet Lieke van der Hoorn altijd zeer verleidelijk over te komen. Het zal wel aan haar ervaring als model liggen. Ze weet namelijk op elk kiekje zichzelf zeer goed te presenteren. En dat is natuurlijk een ongelooflijk knap talent. Lieke blijft voorlopig ook nog wel even haar volgers blij maken met haar mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.