Video: Lieke van der Hoorn maakt volgers gek met haar lijf in mini-badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van der Hoorn weet haar volgers helemaal gek te maken met foto’s van haar ongelooflijk knappe lichaam in een heel klein pakje. 

Met haar badkleding maakt Lieke van der Hoorn haar volgers wild

De aantrekkelijke blondine Lieke van der Hoorn weet altijd wel wat haar volgers willen zien. Met haar foto’s weet ze hen dat ook te geven. Maar deze keer maakt Lieke het wel heel erg bont. Het knappe model maakt namelijk foto’s in een wel heel erg klein setje badkleding. En dat ziet er natuurlijk prachtig uit, maar het laat haar volgers ook helemaal op hol slaan. Die hadden natuurlijk even niet verwacht dat ze naar deze uitzonderlijk mooie foto’s mochten kijken. Met het warme weer en deze foto’s erbij, smelten de volgers van Lieke van der Hoorn helemaal weg. De verleidelijke blondine doet waar ze goed in is en maakt haar volgers helemaal wild. Die vinden dat overigens niet erg, want de foto’s van Lieke zijn erg goed geslaagd.

Lees ook: Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn laat flinke vormen zien

Wat in haar prachtige setje badkleding natuurlijk meteen opvalt zijn de prachtige vormen van de aantrekkelijke blondine. Lieke haar troeven komen op de foto’s geweldig in beeld. Maar ook haar ronde achterzijde en haar verleidelijke heupen staan erg mooi op het plaatje. En dat levert natuurlijk hele bijzondere foto’s op. Je zou hier de hele dag naar kunnen staren. Want een plaatje van Lieke van der Hoorn voelt gewoon bijna aan als kunst. Dat is al helemaal zo als ze dit soort mooie pakjes draagt. Dan kan je simpelweg niet meer om de verleidelijke dame heen. Met haar foto’s weet ze wel iedereens dag flink op te vrolijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn deelt verborgen foto

Er was nog een foto verloren gegaan in de eerste post van Lieke van der Hoorn. En daarom plaatst het knappe model deze nog eventjes apart op haar Instagram. Zo kunnen haar volgers alsnog genieten van haar uitzonderlijk knappe lichaam. Dat is natuurlijk wel even fijn. Met zo’n ongelooflijk mooi lijf is Lieke van der Hoorn natuurlijk wel een van de mooiste vrouwen van Nederland. Naar haar mogen kijken is dus absoluut geen straf.

Lees ook: Foto: Topmodel Lieke van der Hoorn schrikt zelf ook van gigantische voorgevel

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn weet altijd zeer verleidelijk over te komen

Ook als ze een iets minder uitdagend pakje draagt weet Lieke van der Hoorn altijd zeer verleidelijk over te komen. Het zal wel aan haar ervaring als model liggen. Ze weet namelijk op elk kiekje zichzelf zeer goed te presenteren. En dat is natuurlijk een ongelooflijk knap talent. Lieke blijft voorlopig ook nog wel even haar volgers blij maken met haar mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!