Video: Lieke Martens maakt er in strak broekje een knoeiboel van tijdens het autowassen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens is op het veld een échte prof, maar naast het veld is het één en al lachen en brullen. Ook in dit kletsnatte filmpje maakt ze er een knoeiboel van… 

Lieke Martens is één van onze grootste sterren op het voetbalveld. Maar ook naast het veld kunnen we onze ogen niet van de topfitte dame afhouden. Haar sprankelende persoonlijkheid en heerlijk gekke fratsen zorgen maken haar één van de leukste Nederlandse topsporters om te volgen. En al die kekke fratsen zorgen voor heel wat beelden die je niet wil missen…

Lieke Martens gaat los in zeiknat strak broekje tijdens autowassen

Als profvoetballer loopt Lieke Martens wel vaker in strakke pakjes rond. Zowel op- als buiten het veld is de sportieve schoonheid uit te tekenen in loeistrakke outfits en we genieten er allemaal van mee. Ook dit heerlijke filmpje zet Lieke’s fantastische assets tentoon en je kan je ogen er niet vanaf houden. Het broekje lijkt wel op haar huid getekend zo strak en de natte knoeiboel die ze er van maakt helpt ook niet om de outfit minder onthullend te maken.

In het heerlijke filmpje roept Lieke lachend om hulp. Haar filmende vriendin lijkt haar straal te negeren en gaat mooi door met het filmen van het spektakel. En gelukkig maar, want deze beelden wil je echt niet missen. De knappe voetbalster sproeit zichzelf bijna helemaal onder de zeep en het lukt haar nog maar net om het waterpistool weer terug in z’n stangetje te zetten. Lieke lijkt er intens van te genieten. Met grote glimlach paradeert ze rond in haar zeiknatte kleding. Haar strakke broekje kleeft nog meer aan haar heerlijke benen vast en laat ook niets aan de verbeelding over. Wij genieten er net zo erg van als Lieke.

Lieke Martens showt strakke benen in heerlijke zomeroutfit op Instagram

Want dat Lieke Martens fantastische benen heeft wisten we natuurlijk al. Kan ook niet anders met zo de hele dag op het veld rondrennen. De 30-jarige schoonheid bewijst zeker dat al dat harde werk heerlijk loont, want wat een cadeautje voor je ogen is dit dan. In een recente foto op Instagram showt Lieke haar afgetrainde lijf en trekt er nog een leuke pose bij ook. In het prachtige plaatje zien we de Oranje Leeuwin in een piepklein broekje en zomers topje breed grijnzen naar de camera in een zomerse omgeving. En al die zon moet haar goed gedaan hebben, want Lieke toont geweldige bruine benen en strakke armen. Het kiekje is een cadeautje voor haar volgers die ook en masse complimentjes onder de foto posten. Lieke lijkt haar volgers met één plaatje verleid te hebben!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke Martens draagt kanten ondergoed

Lieke Marten lijkt de smaak goed te pakken te hebben met bloedhete vakantiefoto’s. Zo plaatste de bloedmooie voetbalster ook van haar trip naar Parijs een stel pittige foto’s, en wij zijn helemaal verkocht. Lieke verwende haar volgers met wat foto’s achter de schermen van haar fotoshoot in de romantische hoofdstad en oh wat zijn we er blij mee. De Oranje leeuwin schittert in een wit kanten setje met doordringende blik en zwoele uitdrukking. Wij kunnen onze ogen er niet vanaf houden. Ook een latere foto in een zéér diep uitgesneden klein zwart jurkje trekt je blik onmiddelijk naar beneden. De foto’s zijn een cadeautje voor haar fans, en ieder ander die de plaatjes voorbij ziet komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...