Video: Lieke Martens gaat los met bloedmooie teamgenotes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het vrouwenvoetbal zit keihard in de lift. Zelfs hun kampioensfeestjes beginnen steeds aantrekkelijker te worden! Onze eigen Lieke Martens deelt hoe de mooie dames van Barcelona tekeer gingen…

Lieke Martens is kampioen van Spanje

Lieke Martens is met Barcelona kampioen van Spanje geworden. De Nederlandse voetbalster die speelt is dolblij, en dat zijn haar knappe teamgenoten ook! Ze deelt allerlei foto’s op haar Instagram. Ze schrijft Campeonas bij de foto’s. Dat is Spaans voor ‘kampioenen’. Het vrouwelijke elftal van Barcelona is niet zomaar kampioen geworden. Van de 24 wedstrijden die ze hebben gespeeld, hebben ze er maar liefst 24 gewonnen. Elke wedstrijd dus. Is het niet veel te makkelijk voor het elftal van Fc Barcelona ‘Femini’? Lieke Martens en haar bloedmooie teamgenoten zijn in ieder geval dolblij. Ze deelt foto’s waar Lieke en haar teamgenoten een rondje lopen door Camp Nou, het stadion van Barcelona. Ze worden gehuldigd door de fans. Ook plaatst ze foto’s van de dames die de prijs vasthouden en in ontvangst nemen. De dames hebben in totaal slechts 6 tegendoelpunten hoeven incasseren!

Feestje met teamgenoten van Lieke Martens

De dames hebben onlangs al een prijs in ontvangst mogen nemen, voor de beker namelijk. Dit is dus niet de eerste prijs die ze in ontvangst nemen, en waarschijnlijk ook niet de laatste. Hier plaatste Lieke onlangs ook al foto’s van, dat ze prijs in ontvangst namen. Zou het al beginnen te wennen voor de dames, al die prijzen? Vorig jaar mochten de dames van Fc Barcelona ook al de beker in ontvangst nemen, dus Lieke heeft al flink wat prijzen in de wacht gesleept met haar team. Ook waren ze wederom kampioen van de league geworden. Zo veel prijzen, waar moet je ze allemaal laten?

Lieke Martens helemaal in de wolken

Lieke Martens is helemaal in de wolken met haar vriend Benjamin van Leer, keeper van Sparta Rotterdam. Ze plaatst regelmatig foto’s van de twee en laat zien dat ze dol is op de keeper van Sparta. Best onhandig zou je denken, zo’n relatie waarvan de een speelt in Nederland, en de ander in Spanje. Het houd de tortelduifjes niet tegen, want ze zijn helemaal in de wolken, zo te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Benjamin van Leer (@bvanleer1992)

Lieke Martens mag nog meer prijzen in ontvangst nemen

Lieke Martens mag nog meer prijzen in ontvangst nemen, althans, mocht. De speelster was verkozen tot beste speelster van 2021, hiervoor ontving ze een gouden bal. Dit is niet zomaar een prijs, de ‘Ballon d’or’ is in het mannenvoetbal namelijk de beste individuele prijs die je kan krijgen. Dus ook voor de vrouwen. Deze kreeg ze uitgereikt tijdens de ‘Golden Boy Awards’. Pedri Gonzalez, middenvelder van de mannen van Fc Barcelona, werd tijdens deze awards verkozen tot ‘Golden Boy 2021’. De middenvelder van een van de grootste clubs ter wereld is nog maar 19 jaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.