Video: Lieke Martens en Jackie Groenen laten hun lijf lekker soepeltjes bewegen na WK-overwinning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Oranje Leeuwinnen hebben weer een heerlijke overwinning behaald en dat moet natuurlijk even soepeltjes gevierd worden. 

Lieke Martens en Jackie Groenen bewegen verleidelijke hun lichaam

De knappe dames bij het Nederlandse voetbal weten wel wat je moet doen op het moment dat je een waanzinnige wedstrijd hebt gespeeld. En dat laten ze even zien op een kort filmpje. De fantastische Oranje Leeuwinnen zijn natuurlijk na de overwinning gelijk weer bezig met trainen voor de volgende wedstrijd, maar vieren tegelijk ook eventjes hun winst door soepeltjes met hun lichamen te bewegen. En op de video ziet dat er natuurlijk ongelooflijk leuk uit. Ze weten het voor elkaar te krijgen om nog leuker over te komen dan ze al die tijd al deden. En dat is toch wel een bijzondere gave, aangezien iedereen in Nederland al een enorm fan is van voetbalsters als Lieke Martens en Jackie Groenen.

Lees ook: Lieke Martens steelt telefoon uit kleedkamer en maakt gewaagde foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OranjeLeeuwinnen (@oranjeleeuwinnen)

Lieke Martens en Jackie Groenen houden het teamgevoel goed vast

Samen met hun teamgenoten houden Lieke Martens en Jackie Groenen de sfeer er ontzettend goed in. Ze zijn misschien wel de twee meest bekende en geliefde voetbalsters van Nederland, dus zij moeten wel eventjes het goede voorbeeld geven. En de rest van het team doet natuurlijk vrolijk mee. En dat ziet er toch een partij leuk uit. Alle Oranje Leeuwinnen zijn stuk voor stuk verleidelijke dames die ontzettend leuk op de video staan. Het valt dus te hopen dat ze vaker winnen dit WK, want dan kan je keer op keer genieten van dit soort leuke en spontane filmpjes. Misschien dat ze de volgende keer in plaatse van de wave wel een ander dansje willen doen. Hopelijk wordt dat een iets verleidelijker dansje. Al mogen we natuurlijk niet klagen als er een video online komt van deze mooie dames.

Lees ook: Video: Lieke Martens speelt tussen de benen van verbaasde teamgenote

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OranjeLeeuwinnen (@oranjeleeuwinnen)

De Oranje Leeuwinnen komen bij van spannend eerste potje

Even leek het er om te gaan spannen, want de dames stonden nou niet met heel erg veel voor op Portugal. Maar uiteindelijk hoef je natuurlijk maar één puntje meer te scoren dan de tegenstander om te kunnen winnen en dat is precies wat de prachtige dames van het Nederlands Elftal geflikt hebben. En met hun winst staan ze al iets sterker in de competitie. Het is daarbij ook een heerlijk moraal boost voor de Oranje Leeuwinnen, die even aan het zoeken waren in het begin van de wedstrijd. Hopelijk kunnen ze met deze winst achter de kiezen gelijk knallen de volgende match. Dan spelen ze de rest van dit WK iedereen volledig van de kaart. Dat zou toch wel erg fijn zijn. Maar voorlopig zit de eerste overwinning dus in de zak. En geheel terecht zijn de vrouwen van het Nederlands Elftal daar ongelooflijk tevreden en gelukkig mee. En dat laten ze blijken ook!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.