Video: Leonne Stentler vist naar VI-uitnodiging met ‘gouden gleuf’-grap over Sarina Wiegman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen heeft het na de EK-finale over deze zeer gewaagde uitspraak van analist Leonne Stentler. Met zulke teksten zou ze zonder problemen aan kunnen schuiven bij VI!

Het Engelse dameselftal is Europees kampioen! De Britse dames wisten met 2-1 van Duitsland te winnen in de finale, en mogen zichzelf nu officieel Europees kampioen noemen. Voor Nederland is dit natuurlijk ook een ‘soort van’-overwinning, aangezien Sarina Wiegman de coach is van de Britten. Zij maakte eerder dit jaar de overstap het Nederlands dameselftal. In haar eerste jaar bij Engeland weet ze dus gelijk de EK-titel binnen te slepen, en dat is niet niks!

Leonne Stentler, verslaggeefster en analist bij NOS en ESPN, had een opvallende observatie na de gewonnen finale. Ze vergeleek Sarina Wiegman op een vrij expliciete manier met Louis van Gaal…

Leonne Stentler smaakmaker bij NOS na gedurfde grap

Onlangs was Leonne Stentler aan tafel te gast bij de Ek-finale van de vrouwen. Hier hadden de dames het over het succes van Nederland, maar met name het succes van Engeland, die er met de EK-titel vandoor zijn gegaan. Vooral Sarina Wiegman kwam veel aan bod. Als Nederlandse coach is het natuurlijk nogal een prestatie om twee keer op rij het EK te winnen! Leonne Stentler, die nog even opsomde hoe gunstig alles steeds lijkt uit te pakken voor Wiegman, deed toen een nu al legendarische uitspraak. Ze vergeleek haar met Louis van Gaal, die volgens Arjen Robben tijdens het WK van 2014 een bepaald gouden lichaamsdeel zou hebben. Leonne lijkt de grap klaar te hebben liggen: Sarina Wiegman heeft een ‘gouden gleuf’. Er werd flink gegniffeld aan de NOS-tafel, maar ook op Twitter genoot de kijker enorm van deze lollige uitspraak. Er klinkt vaak kritiek op de droge, humorloze manier waarop we naar vrouwenvoetbal (moeten) kijken, dus is het mooi als één van de meest prominente journalisten in het vrouwenvoetbal eindelijk eens met een onvervalste kantine-opmerking komt – live bij de NOS nota bene!

Leonne Stentler hengelt naar uitnodiging Vandaag Inside

Mochten ze bij Vandaag Inside nog tafeldames zoeken; Leonne Stentler lijkt zich met deze opmerking direct kandidaat te stellen. Haar gouden gleuf-opmerking zou zó uit de mond van Johan Derksen kunnen komen. Hij zou er dan wel héél veel kritiek op krijgen, in tegenstelling tot de lof die Leonne nu oogst. Bij VI hebben ze een haat-liefdeverhouding met Louis van Gaal, en zouden dus smullen van dit soort ondeugende uitspraken. Aangezien de spoeling wat betreft potentiële vrouwelijke tafelgasten steeds dunner wordt, lijkt Leonne bij VI een inkoppertje te zijn! Nu maar hopen dat ze daar zelf ook daadwerkelijk zin in heeft!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.