Foto: Leonie ter Braak laat zich bespringen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonie ter Braak wilde even een mijlpaal in haar leven vieren, maar werd spontaan besprongen. Gelukkig maakte ze deze foto!

Besprongen Leonie ter Braak keek uit naar rustig avondje

Leonie ter Braak had wat te vieren. Ze had een bijzondere mijlpaal in haar carriere gehaald en wilde even rustig een avondje dat laten bezinken. Maar dat kwam er helaas niet van. Nu vond Leonie dat uiteindelijk ook niet zo erg, maar het was wel even een andere beleving dan het rustige avondje waar de knappe blondine zo op gehoopt had. Halverwege de avond werd Leonie gewoon besprongen. Gelukkig is alles op beeld vastgelegd en deelde Leonie deze bijzondere actie via haar Instagram account. Haar volgers gaven veel steun. Het rustige avondje is er helaas niet meer van gekomen.

Lees ook: Foto: Leonie ter Braak deelt foto in afgezakt topje

Leonie ter Braak pakt met nieuwe film goud

Met haar nieuwe film pakt Leonie ter Braak gelijk goud. De film De Tatta’s is zo goed bekeken dat Leonie er een onderscheiding voor heeft gekregen. Dat is natuurlijk wel even een mijlpaal die je wilt vieren met je volgers. Maar toen sloeg het noodlot helaas toe voor Leonie. Dit had ze ook niet helemaal zo voorspeld.

Leonie ter Braak wordt besprongen door groot beest

De knappe blondine moet heel hard haar best doen om haar onderscheiding, waar ze zo graag mee op de foto wilt, uit handen, of ja tanden, van haar trouwe viervoeter te houden. Het beestje vindt ook dat hij op de foto mag. Sterker nog, de hond is van mening dat Leonie haar onderscheiding eigenlijk voor hem bedoeld is en probeert uit alle macht om het van Leonie af te pakken. De camera liep nog en dus zijn er genoeg foto’s gemaakt van de dappere poging van Leonie om het grote stuk karton te beschermen van het lieve, grote beestje.

Hulpeloos probeert Leonie ter Braak zich te beschermen

Uit alle macht probeert Leonie om haar nieuwe onderscheiding uit handen van haar hond te houden, maar ze is simpelweg geen match voor het grote beest. Die kruipt al helemaal bij Leonie op schoot om zijn nieuwe speeltje uit de handen van Leonie te grissen. Uiteindelijk weet Leonie het beestje een beetje te bedaren. Zo kon ze alsnog de foto maken die ze wilde maken. Maar het was wel even een wilde rit om tot de desbetreffende foto te komen. Maar uiteindelijk kwam alles toch nog goed.

De Tatta’s met Leonie ter Braak draait nu in de bioscoop

Als je de film wilt zien waar Leonie nu zo trots op is, dan kan dat. De Tatta’s draait momenteel in de bioscoop en het lijkt erop alsof het een oprecht leuke film is om heen te gaan. Daarbij kan je dan nog meer genieten van Leonie, aangezien je de hele film naar haar mag staren. En wie wil dat nou niet? Even twee uur kijken naar het knappe gezichtje van Leonie ter Braak is een prima manier om 2023 goed in te luiden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?