Video: Lenige Jutta Leerdam deelt kletsnatte video uit privé collectie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft enorme last van heimwee. In April was ze namelijk nog heerlijk op vakantie op het warme Bonaire. 

Jutta denkt terug aan haar vakantie van april en wil terug naar het eiland. De warme zon, de heerlijke zee om verkoeling in te zoeken, de tropische omgeving en genieten van de rust. Er zijn genoeg redenen waarom Jutta terug zou willen naar het prachtige eiland. In een vlaag van nostalgie deelt ze deze prachtige video uit haar privé collectie. Daarop zie je Jutta zwemmen door de wateren van Bonaire. En wat doet ze dat toch op een lenige manier. Met haar lenige lijf beweegt ze als een soort sierlijke vis door de blauwe oceaan.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam geniet met open jasje van Tour de France
Jutta houdt van het water, bevroren of niet

Meestal is de beeldschone schaatsster op het ijs te vinden, maar voor haar vakantie in Bonaire maakte de prachtige blondine graag een uitzondering. Nu zwemt ze door de tropische wateren, in plaats van over een bevroren oppervlak te schaatsen. Het is wel even een omschakeling voor Jutta, maar de knappe sporter lijkt het allemaal prima aan te kunnen. Haar tripje naar Bonaire leverde ook nog eens een stapel mooie foto’s op. En dat was natuurlijk erg fijn voor haar fans, die alweer zaten te wachten op een nieuw plaatje. Misschien dat Jutta nog zo lief is om een paar foto’s van haar vakantie te delen met haar volgers. Die smullen daar natuurlijk enorm van.
Jutta is het meeste thuis op de schaatsbaan

Na een welverdiende vakantie is Jutta wel blij dat ze weer ouderwets op de schaatsbaan staat. In haar strakke schaatspakje voelt ze zich toch wel het meeste thuis. Op de baan doet Jutta waar ze het beste in is, namelijk heel hard over de bevroren baan scheuren. Jutta is alweer hard aan het trainen voor haar volgende wedstrijd en kan niet wachten om te laten zien wat ze in huis heeft. De vakantie op Bonaire heeft Jutta ook zeker geholpen met het leegmaken van haar hoofd, waardoor ze nu meer focus heeft om een goede race te rijden. Nog even oefenen en Jutta is klaar om de competitie ver achter zich te laten.
Jutta past helemaal thuis in haar nieuwe team

Bij team Jumbo-Visma past Jutta helemaal thuis tegenwoordig. Zoals je kan zien gaat ze al helemaal op in de rest van het team. Maar Jutta neemt wel even ouderwets een momentje voor de camera. Daar wordt de blonde topsporter nou gelukkig van. Even glimlachen naar de camera, laten zien hoe blij ze is dat ze weer op ijs mag staan, en door met de training. Jutta vindt het vooralsnog heerlijk bij haar nieuwe team en heeft het prima naar haar zin.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!