Video: Lauren Verster danst innig met man van lichte zeden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lauren Verster is gestrikt door NPO 3 om de wereld rond te reizen. Voor haar eerste excursie gaat ze naar Turkije. Het gaat er behoorlijk heet aan toe in de eerste aflevering. En dat ligt écht niet alleen an de Turkse zon!

Lauren Verster opgetild door sterke Turkse vent

Als uitzend-kracht voor de zender NPO 3 wordt Lauren naar alle hoeken van de wereld gestuurd om bijzondere en voor haar nog onbekende werelden te ontdekken. In de eerste aflevering moet ze er aan geloven. Daarin zit de presentatrice opgezadeld met beroepsminnaars. Aan de video te zien vind Lauren dit geen enkel probleem en vermaakt zij zich prima. Op de dansvloer schittert ze met een onbekende Turkse man. Lauren lijkt de danskunsten van deze enthousiaste ‘man van plezier’ goed aan te kunnen en danst lekker met hem mee. De juiste muziek zorgt ervoor dat ze soepeltjes samen met elkaar het aanwezige publiek kunnen vermaken. De mensen om haar heen genieten zichtbaar van het tafereel en gelukkig is het vastgelegd voor later. Al komt de man onwaarschijnlijk ook even kort in het programma van Lauren voor. Zou hij een blijvertje zijn? De man van Lauren heeft daar vast geen zin in!

Lauren! houdt hoofd koel

Zakelijk als ze is, vertelt Lauren naderhand niet of ze nog een borrel heeft gedronken met de Turkse adonis. Dat terwijl het op de dansvloer qua chemie uitstekend leek. Mogelijk is er al moed ingedronken en van een wijntje wordt je altijd nog wat soepeler  Ze beschrijft wel haar eerste bezoek aan de wereld van ‘mannen van plezier’ als “bijzonder wonderlijk”. Wat zou ze daar nou precies mee bedoelen? Nu vragen we ons al helemaal af of die ontmoeting een staartje gekregen heeft! Of besluit ze gewoon dat een dansje genoeg is? Echt romantisch is de video immers niet. Als ze de camera ziet, kijkt Lauren maar gauw weg. Zeer waarschijnlijk blijft deze ritmisch dansende meneer dan ook moederziel alleen achter.

Deze blonde moeder is niet van suiker!

Feestbeest Lauren laat zich goed begeleiden in dit bizarre wereldje. Bij het dansen lukt het zo te zien al prima. Het bezoek belicht trouwens gelijk de andere kant van die wereld, ook die van de klant. Er moet immers ook voor de dienst betaald worden. Daarvoor heb je ‘suikermoedertjes’ nodig, die ze ongetwijfeld ook voor haar microfoon krijgt. De 41-jarige Lauren, die zelf ook moeder is, is met de jaren alleen maar nieuwsgieriger geworden naar dit soort verborgen werelden. De rol van ‘suikermoeder’ laat ze zelf voorlopig nog wel aan de echte suikermoeders over tijdens deze aflevering van Lauren! Voor het geld hoeft ze ’t niet te doen, en in contact komen met een geschikte man is haar allang gelukt. Geen problemen daar dus. Lauren heeft namelijk al vrij lang een relatie met Jasper Diepeveen. Die roet in het eten gooit. Een vakantie is oke, een dans vast ook wel, maar verder dan dat…. Ergens moet de grens liggen, ook bij deze continu reizende vrouw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.