Video: Laura Ponticorvo laat zwoele dansmoves zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Laura Ponticorvo kan dansen! De prachtige brunette laat zich nu van haar beste kant zien in een spetterende video. 

De YouTuber is van zichzelf al enorm verleidelijk, maar als Laura Ponticorvo haar voetjes van de vloer laat gaan, dan ontstaat er echt iets magisch. Met haar zoete en zwoele danspasjes weet ze iedereen in haar omgeving compleet te betoveren. Het is dan ook een voorrecht om de dansmoves van Laura van dichtbij te mogen aanschouwen. Maar gelukkig is Laura de slechtste niet en dus plaatst ze af en toe een leuke video waarin je haar helemaal los kan zien gaan. Haar sensuele en verleidelijke bewegingen doen jouw hoofd helemaal op hol slaan. Laura weet precies hoe ze haar volgers het beste kan vermaken en een leuke dansvideo is absoluut een van de betere methodes.

Lees ook: Boxing Influencers geven elkaar een tikkie

Laura Ponticorvo demonstreert goed het verschil tussen braaf en stout op leuke video

In haar video, waar Laura zo ongelooflijk fijn op danst, laat de prachtige YouTube-ster zien wat precies het verschil is tussen heel braaf dansen en heel stout. Braaf dansen doe je voor je familie, als je elkaar achteraf nog in de ogen wilt kijken zonder schaamte. Maar in de club, daar danst iedereen stout. En dat is toch wel een stukje leuker om naar te kijken. Laura haar demonstratie zal voor veel mannen dan ook het hoogtepunt geweest zijn van hun avond. Laura kan namelijk met haar moves een hoop losmaken.

Laura is enorm sierlijk, op elke foto of video

Niet alleen op deze dansvideo is Laura zo beweeglijk. Ze plaatst wel eens vaker video’s op haar Instagram waar ze lekker veel op beweegt. Ook zijn er genoeg foto’s te vinden van Laura in een bijzondere pose. Zo zie je maar weer dat Laura Ponticorvo een enorm sierlijk meisje is. Ze weet altijd wel een beetje dans ergens in te verwerken. Dat zorgt er ook voor dat al haar foto’s en video’s zo leuk zijn om naar te kijken. Laura gebruikt haar bijna als een instrument en speelt een prachtige symfonie tijdens het bewegen. Zelfs op het ijs weet Laura nog sierlijk over te komen. En dat is toch echt wel een  bijzonder talent.
Laura moet soms wel even bijkomen van al die wilde bewegingen

Soms kan het Laura ook even te veel worden van al die wilde bewegingen. Dan moet ze even uitrusten, bijvoorbeeld op een terrasje. Daar geniet ze dan vrolijk van de zon, terwijl ze zich weer helemaal voelt opladen. Dat zijn voor Laura eigenlijk de meest fijne momentjes. Ze kan even heerlijk tot rust komen en er is niemand die iets van haar moet. Gewoon in haar eentje wordt Laura dan helemaal zen. De prachtige internetpersoonlijkheid zou het waarschijnlijk minder lang volhouden zonder dit soort ontspannen momentjes tussendoor. En dankzij dit soort momenten kan Laura weer heerlijk door met bewegen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!

Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?!