Boxing Influencers geven elkaar een tikkie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
mokkel forum fabiola

Voor degene die het gemist hebben: gister hebben enkele BN’ers het tegen elkaar opgenomen in de boksring. Terwijl half Nederland aan de buis zat gekluisterd vanwege de finale van ‘Dancing With the Stars’, zagen andere stars een paar sterretjes vliegen vanwege de raken klappen die er vielen. Een van die BN’ers was Dave Roelvink, die vooral bekend werd vanwege de spraakmakende filmpjes waarin er aan zijn leuter werd gelebberd in een jacuzzi. O, ja en hij is natuurlijk de zoon van die oude gladjanus in z’n gele strakke zwembroek. Dave nam het op tegen RUMAG-presentator René Watzema. Laatstgenoemde werd gisteravond zonder pardon in de kreukels geslagen door Dave. Verder werd Harrie Snijders, van Ex on the Beach gister tot moes geslagen door Danicio Codfried. Hij was trouwens niet de enige ster van Ex on the Beach die meedeed. Lena was er ook bij. Zij vocht tegen YouTuber Laura Ponticorvo. De Italiaanse schoonheid bleek te sterk voor Lena. Ook gebeurde er trouwens nog iets opmerkelijks….

Vonneke geeft klap aan Fabiola

Temptation Island-ster en Twerker Fabiola Volkers klom op een gegeven moment de ring in een daagde ter plekke Youtuber Vonneke Bonneke uit. Dat resulteerde in een flinke spanning tussen twee dames en Vonneke kon letterlijk niet wachten om Fabiola een klap te verkopen. Een seconde later was Fabiola al een tik rijker, maar ze kon er wel om lachen. Terwijl Vonneke door een van de organisatoren werd tegengehouden en gekalmeerd, stond Fabiola op de achtergrond te twerken en uit te dagen. In de volgende editie weten we dus alvast welk gevecht we in onze agenda moeten zetten!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=kZQ6uuh6uqY

Wij willen graag zien

[forminator_poll id=”50070″]

Als bekende mensen het zo graag tegen elkaar willen opnemen in de boksring, dan hebben wij natuurlijk ook nog wel een lijstje met dames waarvan wij graag zouden willen dat ze zwetend in de ring om elkaar heen gaan dansen. Wij zijn benieuwd welke twee mokkels jullie het liefst met elkaar zouden zien stoeien! Welke Mokkel-Match kiezen jullie?

Gaby Blaaser vs. Anna Nooshin…..

 

Katja Schuurman tegen Famke Louise?

 

En last, but not least: Kim Feenstra vs. Geraldine Kemper

Laatste nieuws

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto's te zien bloedje heet...