Video: Knappe schaatsster Joy Beune (24) kan eindelijk lachen om haar enorme misser

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Joy Beune heeft een leuke video geplaatst waarbij ze een beetje de spot drijft met haar fout op het ijs een tijd geleden. Ze kan gelukkig weer lachen. 

Schaatsster Joy Beune heeft een nieuw spel ontdekt: het ‘sport-ganzeborden’. En in dat spelletje wordt Joy weer pijnlijk herinnerd aan de fout die haar het goud kostte een aantal maanden geleden. En dat voelt toch even zuur aan. Maar Joy springt er goed mee om.

Joy Beune moet terug naar start met leuk spelletje

Bij het potje ‘sport-ganzeborden’ gooide Joy de dobbelsteen en kwam op het gevreesde vakje dat haar terug naar start stuurde. Waarom? Omdat ze, volgens het vakje waar ze op staat, haar zendertje was vergeten. Dat is nou precies de blunder die Joy in het echte leven ook beging op het ijs. Het kostte haar team destijds een gouden medaille. Joy gooide het spelletje ‘boos’ omver. Maar aangezien ze zelf de video online gezet heeft, zal ze het wel als een grap bedoeld hebben. Blijkbaar kan Joy inmiddels, gelukkig, ook lachen om haar blunder op het ijs.

Het drama met de diskwalificatie van Joy Beune

Bij de wereldbekerwedstrijden in Polen ontdekte het Nederlandse schaatsteam dat Joy Beune haar transponder om haar been miste. Een cruciale schakel voor tijdmeting. De ploeg, bestaande uit Marijke Groenewoud en Irene Schouten, zag hun kansen vervliegen. Waar de zender van Joy heen was, zullen we nooit weten. Maar zonder zender mag je niet schaatsen. Toen Joy dat wel deed, kon zelfs de snelste tijd haar niet redden, met een diskwalificatie tot gevolg. Joy reageerde verbaasd: “Ik zocht mijn transponders en die waren weg. Iemand heeft ze gewoon gepakt.”

Joy Beune herpakt zich met leuk spelletje na drama

Hoewel het toch jammer blijft dat Joy geen goud wist te pakken, is ze inmiddels wel al flink over de schrik heen. Ze kan er ook een beetje om lachen. Dat merk je wel aan de manier waarop ze nu dit filmpje deelt met haar publiek. De schaatsster heeft een flink portie humor en dat zorgt ervoor dat ze ook al snel vergeven is voor haar fout. De blik van Joy staat op de toekomst gericht. Ze is klaar om de volgende keer wel gewoon goud te behalen tijdens haar rit. De volgende keer zal niets en niemand Joy nog tegenhouden in het behalen van haar gouden medaille. Haar ploeg en coach zijn ook extra alert en proberen er nu met zijn allen voor te zorgen dat zo’n blunder niet meer zal gebeuren. Behalve dan tijdens een bordspelletje. Dan is het grootste risico dat Joy wegloopt.

Joy Beune: van schaatskoningin tot casual queen

Om het contrast tussen Joy’s ijskoude missers en haar warme glimlach nog duidelijker te maken, heeft de schaatsster een filmpje gedeeld online. In deze video zien we een snelle overgang tussen Joy casual gekleed, gevolgd door een magische draai, waarna ze in volledige schaatsoutfit op het ijs staat. Alsof ze met een toverstafje het schaatspak wordt aangetrokken, laat Joy haar transformatie zien. Bekijk hier de video!

Meer zien van Joy Beune? Kijk op Instagram!

Joy Beune heeft ontzettend veel leuke foto’s en video’s. En de blondine zet die allemaal op haar Instagram kanaal, waar ze haar volgers een beetje blij kan maken met al die mooie plaatjes. Wil je meer zien van Joy? Dan is dat de place to be.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.