Video: Kijkers verbazen zich om verdwenen topje van Hélène Hendriks tijdens Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks kiest wel vaker voor opvallende kledingkeuzes, maar je shirtje wisselen op live-televisie? Daarmee overtreft ze zichzelf! 

Voor wie laatst naar Hélène Hendriks in De Oranjezomer heeft zitten kijken zal een shockerende avond gehad hebben! Kijkers waren namelijk enorm in de war van haar bijzondere kledingkeuzes in de show. Logisch ook! Als een bloedhete vrouw op televisie ineens van topje wisselt, kijken wij ook niet weg. Al moesten we deze keer wel even twee keer knipperen. Hélène wisselde namelijk op een wel heel bijzondere manier van topje.

Hélène Hendriks doet volgers versteld staan met razendsnelle kleding-wissel

Als presentatrice moet Hélène Hendriks natuurlijk wat doen om de aandacht erbij te houden. En als beeldschone vrouw is de keus dan snel gemaakt. Dan trek je er een lekker topje bij aan! In deze aflevering van De Oranjezomer wist Hélène daarmee in ieder geval moeiteloos de aandacht te trekken. Want niet alleen het topje zelf, maar ook de kleur deed volgers versteld staan! En wij snappen het helemaal. Lange uren later lopen wij ook nog steeds te twijfelen over hoe ze het voor elkaar kreeg. Haar heerlijke shirtje wisselde namelijk live op televisie van kleur! Je kon geen twee keer knipperen en haar opvallende shirtje leek ineens verdwenen. Al koos ze er wel een fantastisch moment voor, want de charmante presentatrice matchte het met het verhaal van haar sportieve gast.

De leuke gas van Hélène Hendriks

Hélène had ditmaal namelijk Jip van den Bos uitgenodigd om over de Tour de France te komen vertellen. En de topprestaties van zo’n succesvolle sporter moet je natuurlijk wel eer aan doen. Logisch dus dat Hélène op dat moment besloot haar groene topje om te wisselen! Met een heerlijk plaatje van Jip in haar roze jasje op de achtergrond deed Hélène een razendsnelle wisseltruc. Van het ene op het andere moment was haar opvallende groene shirtje verdwenen en vervangen met zijn knalroze zusje. Het leek wel magie! Al had één scherpe kijker al snel door wat er aan de hand was. Met zo’n opvallend groen shirtje vraag je er natuurlijk om! Of het gepland was of niet, haar topje functioneerde zéér effectief als een greenscreen. Het maakte de aflevering zeker eentje om nooit meer te vergeten!

Kijkers worden gek van kledingwissel Hélène Hendriks tijdens De Oranjezomer

Maar niet iedere kijker had het geheim van Hélène Hendriks zo snel door! Zeker op Twitter gingen kijkers door het dolle heen. Logisch natuurlijk, want dit trekt flink je aandacht! Wij moesten ons ook even afvragen of we niet door beginnen te draaien. Gelukkig biedt Twitter altijd de oplossing voor energieke bevindingen. “Is mijn TV stuk?”, gooit één gestreste kijker razendsnel het platform op. Angst dat je televisie kaduuk is kan natuurlijk mooi je avond verprutsen. Gelukkig was er al snel reactie dat meer fans de kledingwissel gezien hadden. Al werd het er niet duidelijker op! “Zo moe ben ik nou ook weer niet!”, verdedigde één kijker haar verwarring mee. Gelukkig werd het Twitter-debat al snel beëindigd. Een oplettende Twitteraar had het namelijk door. “Zitten jullie gewoon Hélène te ‘chromakeyen’ omdat ze een groen shirt aan heeft?

Annemarie Brüning doet Hélène Hendriks na op SBS-6

En Hélène Hendriks lijkt er een trend mee gestart te zijn! Annemarie Brüning kon het namelijk tijdens Hart van Nederland niet laten dezelfde truc uit te voeren. Al koos zij voor een iets opvallender pakje. Zo verscheen Annemarie eerst in een knalgele trui compleet met Bassie en Adriaan op de voorkant. Logisch dus dat fans ook razend enthousiast reageerden. “Ik vind dit je leukste trui tot nu toe!!!”, reageerde één kijker enthousiast. Gelukkig waren fans ook nog flink te spreken over de wisseltruc aan het einde. Nadat de inmiddels bekende scene met Hélène gedeeld was verscheen Annemarie namelijk ook in een ander topje. “Whahaha geweldig die techniek!!!”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!