Video: Kijkers hopen vurig dat Hélène Hendriks dit pakje nog eens draagt tijdens De Oranjezondag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks had even geleden een prachtig pakje aan op televisie en fans hopen vurig dat dit pakje nog een keer terug komt!

De mooie blondine Hélène Hendriks droeg een paar dagen terug een ongelooflijk goed pakje tijdens de voor en nabeschouwing van het voetbal. En dat pakje is duidelijk blijven hangen bij haar fans, die nu vurig hopen dat het nog een keer terug zal komen tijdens een uitzending van Vandaag InsideHet mooie van het pakje, dat je hier kan zien trouwens, is dat het een beetje openvalt, waardoor je soms net wat meer zicht hebt op de leuke vormen van Hélène Hendriks. En dat is natuurlijk iets wat al haar fans maar al te graag willen meemaken. Hélène weet met haar kledingkeuze haar fans wel weer te laten smachten naar meer.

Hélène Hendriks weet fans te verrassen met mooi pakje

Natuurlijk doet Hélène Hendriks er alles aan om te zorgen dat haar fans kunnen genieten tijdens haar momenten op televisie. Daarvoor trekt ze graag de leukste outfits aan, zodat haar fans een mooie avond tegemoet gaan. Tijdens het maken van het filmpje voor Instagram, was Hélène Hendriks zich nog wel aan het fatsoeneren. Dat kan je ook zien. Maar dat maakt het filmpje natuurlijk niet minder leuk. Met haar geweldige dosis charme weet de blondine iedereen weer een beetje blij te maken. Hélène Hendriks weet het voor elkaar te krijgen om door middel van haar outfit alle mannen in Nederland tevreden te stellen. Haar mooie pakjes houden een hoop mannen dagelijks in hun greep. En Hélène Hendriks maakt daar graag gebruik van.

Hélène Hendriks is altijd een feestje om naar te kijken

Of ze nu aanschuift bij Vandaag Inside, of een van haar eigen programma’s aan het presenteren is, Hélène Hendriks is altijd een feestje om naar te mogen kijken. Met haar charismatische uitstraling en mooie uiterlijk, weet de blondine het voor elkaar te krijgen om iedereen te laten genieten van haar aanwezigheid. Er zijn dan ook maar weinig mannen die niet een zwak hebben voor Hélène. Je merkt dan ook wel dat alle programma’s die Hélène Hendriks maakt, gelijk goed worden ontvangen door haar publiek. Je kan eigenlijk niet fout gaan als je Hélène Hendriks aan het roer van je programma zet. Dan weet je al dat het sowieso vermakelijk wordt om te bekijken.

Hélène Hendriks trekt nog steeds hele volle zalen

Je merkt dat de uitzendingen van Vandaag Inside beter bekeken en ontvangen worden als Hélène Hendriks aanwezig is. Dat is inmiddels gewoon wel een feit. De mannelijke televisiekijker vindt het gewoon erg fijn om Hélène Hendriks in beeld te zien. En geef hen eens ongelijk. De mooie dame doet het ook ontzettend leuk op beeld. Zelfs als ze niet echt iets inhoudelijks toe kan voegen aan een onderwerp, is het gewoon fijn om haar in beeld te zien. Het is dus altijd een goed idee om Hélène Hendriks aan te laten schuiven. Dan weet je zeker dat je een spraakmakende en goed bekeken aflevering hebt.

Meer zien van Hélène Hendriks kan op Instagram

Als je Hélène Hendriks nou nog meer wil zien, dan moet je even haar Instagram pagina in de gaten houden. Daar staan haar mooiste foto’s namelijk op een rij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!