Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar…

Kelly Piquet heeft de zijde van Verstappen vlak voor het eerste raceweekend van het nieuwe seizoen verlaten. Vlak voor de eerste vrije training is Kelly Piquet uit Bahrein weggevlucht op weg naar haar andere liefde: mode. Ze heeft namelijk een gesponsord tripje aangeboden gekregen. Zo mag ze verblijven in het luxe hotel Le Royal Monceau in hartje Parijs terwijl ze de Fashion Week in de Franse hoofdstad bezoekt. Ze verraadt haar nieuwe locatie met onderstaand filmpje op Instagram. Hier kan een weekendje auto’s kijken in het véél te warme Bahrein natuurlijk niet aan tippen voor het voormalig Model! Kelly neemt in ieder geval de ruimte om haar passie te achtervolgen, terwijl Max op zijn beurt zijn passie mag ontplooien. Een gezonde relatie? De twee lijken als ze wél bij elkaar zijn in ieder geval stapelverliefd!

Kelly Piquet houdt van Parijs

Kelly Piquet is helemaal fan van de stad van de liefde. Ze is hier vaak te vinden en haar Instagrampagina staat dan ook vol met foto’s van de stad. Dit komt natuurlijk omdat hier veel mode-evenementen zijn en Kelly hier natuurlijk niet gemist kan worden als model. Ook nu kiest ze dus liever voor de stad, dan dat ze Verstappen bijstaat tijdens zijn eerste raceweekend. Kelly Piquet heeft toen ze nog erg jong was ook in Frankrijk gewoond, dit was alleen niet in Parijs, maar in Zuid-Frankrijk. Tegenwoordig wonen Kelly en Max samen in de stad van de Formule 1; Monaco.

Kelly Piquet

Meer zien van Kelly Piquet doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe vriendin van Max Verstappen? Neem dan zeker even een kijkje op het Instagramaccount van de knappe model.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.