Video: Kelly Piquet laat achterste zien in piepklein rokje en pantybeentjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De prachtige Kelly Piquet verwent haar volgers op Instagram nog maar eens met een shoot. In een knellende legging en een kort jurkje knallen haar kadetten er waanzinnig onderuit. 

De bekende vriendin van Max Verstappen is een genot om naar te kijken. De fans van de Braziliaanse zullen het hier roerend mee eens zijn. Voor het merk Miu Miu ging ze schaarsgekleed over straat. In een pikzwarte outfit flaneert de brunette op hakken door een winkelstraat. Dit levert heerlijke beelden op, want haar stevige perzik is voor het oog duidelijk zichtbaar.

Kelly Piquet showt achterste in knellende panty

Als model zijnde wordt er gevraagd om een hoop van jezelf te delen met het internet. Dit geldt ook voor Kelly Piquet, de knappe vriendin van Max Verstappen. Erg vindt ze het niet, ze doet het met alle liefde. Ze krijgt in ruil daarvoor ook een hoop liefde terug. Maar liefst 1.4 miljoen mensen hebben op Instagram het voorrecht om haar te volgen. Kelly post een hoop content en soms zoekt ze graag de grens op. De naam ‘Kelly Piquant’ zou dan beter bij haar passen. Zo ook was dit het geval voor het merk Miu Miu. In een piepklein rokje en een strakke panty schittert Kelly over straat. Ondanks haar lengte van 1.70m lijkt ze door haar hakken nog aardig lang. Haar benen laten in ieder geval je mond wagenwijd open staan. Laat staan haar perzik die je vriendelijk gedag zegt gedurende de video.

Kelly Piquet

Max Verstappen heeft het goed voor elkaar

De comments en likes op de video van Kelly gaan als een speer. Net als alle andere video’s en posts van Kelly op Instagram gaan de meeste comments over haar vriend, Max Verstappen. Voorbeelden van comments zijn: Faster than max, Max won at life, No wonder Max is in such a hurry to finish a race en Got here before Max, I’m speed. Kortom, iedereen is zowel lyrisch over Kelly als over Max. Toch ontvangt Max de directe complimenten, die voor Kelly natuurlijk indirect gelden.

Gaan Kelly Piquet en Max Verstappen trouwen?

‘It’s definitely time to propose’, was één van de vele comments op de Instagram post van Kelly Piquet. Veel volgers gaven deze comment een like. Het is niet verrassend dat volgers hier regelmatig over beginnen. Het stel is namelijk al ruim drie jaar samen momenteel. Daarnaast trouwde onlangs Kelly haar broer Nelson Piquet Jr. Enkele foto’s van deze bruiloft deelde Kelly ook op haar insta. De commentsectie ontplofte werkelijk waar. Alle comments gingen over Kelly en Max. ‘You and Max next!’, klonk het. Max heeft zich al eerder uitgelaten over een mogelijk huwelijksaanzoek. Volgens Max is dit allemaal een kwestie van tijd, maar hij vindt het belangrijk dat het spontaan gebeurd. Hij is in ieder geval erg gelukkig met zijn parel. Penelope, de dochter van Kelly, zou ook erg blij zijn met Max als stiefvader.

Max Verstappen en Kelly Piquet

Meer zien van Kelly Piquet doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Gaby Blaaser? Neem dan zeker snel even een kijkje op haar Instagram om haar foto’s te bewonderen.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!