Video: Kelly Piquet gaat helemaal los zonder Max en laat al haar vormen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet weet precies hoe ze haar vormen goed moet laten zien en denkt helemaal niet aan Max Verstappen meer…

Model Kelly Piquet is in Parijs voor de wel bekende fashionweek en heeft het daar enorm naar haar zin. Het lijkt er ook op dat ze geen seconde aan Max Verstappen denkt terwijl ze helemaal losgaat in Frankrijk!

Kelly laat showt haar vormen helemaal

Ons bekende model, Kelly Piquet, heeft onlangs op haar Instagram een video geplaatst waarbij ze prachtig een van haar nieuwe looks laat zien. In de video kunnen we haar strakke, ronde en grote voor- en achterkant hartstikke goed zien! Kelly gaat helemaal los en laat aan iedereen zien waar ze van is gemaakt! Haar vormen zijn daar echt prachtig te zien en fans zijn natuurlijk enorm blij met de mooie beelden die het model heeft gedeeld. Ook zet model Kelly een prachtige foto op haar Instagram story met een van de managers van Louis Vuitton, ze zien er op de foto erg close uit! Aan Max denkt ze de afgelopen dagen waarschijnlijk niet al te veel. Maar al haar fans zijn blij met de prachtige beelden die ze deelt terwijl ze in Parijs is. Ook geven haar fans Kelly ook nog eens veel complimentjes en laten ook vaak andere leuke berichten achter voor het model zoals: ”Gorgeous as always!”, ”Echt prachtig!!”, ”You look amazing!” en ”You are stunningg!” Wil je zelf de video zien van de prachtige Kelly Piquet? Klik dan snel hier!

Kelly Piquet - In Parijs voor fashionweek

Nemen Kelly Piquet en Max Verstappen de volgende stap in de relatie?

Vele fans laten de laatste tijd in de comments op Kelly Piquet haar Instagram posts weten dat het nu wel echt tijd is dat Max Verstappen om haar hand vraagt! Het is ook niet verrassend dat haar volgers hier de laatste tijd zo vaak erover beginnen. Het stelletje is namelijk ook al ruim drie jaar samen. Daarom dat het best een goede tijd zou zijn voor Max om aan Kelly ‘de vraag’ te stellen: Wil je met me trouwen? Maar tot nu toe hebben we nog niks gehoord over of het stel nu echt gaat trouwen.

De tijd is juist voor Kelly Piquet

Wel zou het best een goede tijd zijn om te gaan trouwen. Dat is zo omdat de broer van Kelly, Nelson Piquet Jr. laatst ook is laatst is getrouwd. Hopelijk zijn Kelly en Max daardoor al in de goede stemming over hoe belangrijk en mooi trouwen wel niet is. Zo denken ze ook hopelijk er wat beter over na. Ook nadat Kelly’s broertje was getrouwd zeiden veel van haar fans dat het stelletje echt de volgende moeten zijn om te trouwen! Fans geven hoe dan ook de hoop nog echt niet op tot dat het echt gaat gebeuren! Maar dat is juist wel mooi van alle fans van Kelly en Max. Zo laten alle fans toch zien dat ze vinden dat Max en Kelly goed bij elkaar passen. Hoe dan ook, voor nu zijn Max, Kelly en de dochter van Kelly, Penelope, erg gelukkig met elkaar.

Max Verstappen en Kelly Piquet

Wil je meer zien van Kelly Piquet? Dat kan op Instagram

Wil jij meer zien van de prachtige Kelly Piquet? Neem dan zeker snel een kijkje op haar Instagram-kanaal om al haar foto’s en video’s te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...