Video: Juultje Tieleman meteen kletsnat bij eerste aflevering Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nog ver voor de start stond dit seizoen van Expeditie Robinson al bekend als het meest pikante ooit. Nu verschijnt er nog één keer een filmpje online!

Het is de populairste spelshow van ons land. In Expeditie Robinson worden 21 bekende Nederlanders op een eiland neergezet waar ze moeten overleven met een stuk minder dan ze gewend zijn. En ondertussen ook nog allerlei opdrachten uitvoeren. Het is altijd een pittige proef voor de BN’ers, die toch vaak luxeleventjes gewend zijn. Deze editie belooft sowieso een spannende te gaan worden, aangezien er aardig wat roddels bestaan over nachtelijke avontuurtjes die tijdens de opnames plaats zouden hebben gevonden. Niet alleen de deelnemers, maar zelfs een van de presentatoren zou hierbij betrokken zijn…

Nieuwste trailer Expeditie Robinson zorgt voor spanning bij fans

Het ultieme survivalavontuur, zo noemt Rick Brandsteder het in het nieuwste filmpje dat RTL deelt over Expeditie Robinson. Het programma is er eindelijk weer. Ook dit jaar doen er weer een hoop bekende Nederlanders mee die de test aan durven te gaan. Fans kijken ontzettend uit naar hoe hun favoriete deelnemer het gaat doen. Ook het meest recente filmpje dat op de Instagram van het Expeditie Robinson verschijnt, kan rekenen op een hoop enthousiaste reacties van fans. We zien de eerste echte beelden van de eerste aflevering, waarin de deelnemers in het zand wroeten. Ook zien we de deelnemers aan touwen boven het water hangen. Sommigen halen meteen een kletsnat pak. Dat is een lekkere binnenkomer!

Expeditie Robinson met Juultje Tieleman & Rose Bertram

21 deelnemers zijn er dit jaar. Van weermannen tot zangeressen, zoals altijd is de diversiteit binnen het programma enorm. Presentatoren Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver laten ons graag nog even kennis maken met de kandidaten. Wij zijn natuurlijk extra geïnteresseerd in de leuke dames die we dit jaar op het eiland te zien krijgen. Met onder andere influencer Juultje Tieleman en model Rose Bertram worden we zeker verwend. Ook actrice Liza Slips en Kirsten Westrik, presentatrice bij RTL 5, mogen er wezen. Basketbalster Chatilla van Grinsven gaat met haar fitheid ook zeker kans maken op de titel Robinson 2022.

Juultje Tieleman sportief in kort rokje

De opnames van Expeditie Robinson zijn natuurlijk al even geleden. Daarom is het niet gek dat Juultje Tieleman inmiddels weer is hersteld van het fysiek toch zware avontuur. Ze deelt op haar Instagram een foto dat ze op de padelbaan staat. De nieuwe opkomende sport lijkt ook in Nederland steeds meer voet aan de grond te krijgen. Als influencers als Juultje de sport ook gaan promoten, zal dit alleen maar meer worden. Zeker als ze het op deze manier doen. Juultje heeft een heerlijk kort tennisrokje aan, wat niet veel van haar benen aan de verbeelding over laat. De blondine is topfit en dat is te zien. Het is genieten geblazen met foto’s als deze.

Juultje Tieleman

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?