Video: Juultje Tieleman laat zich wakker likken door nieuwe bedpartner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Juultje Tieleman heeft een nieuwe bedpartner. Die houdt er wel van om haar te verwennen en likt haar lekker wakker!

Juultje Tieleman heeft een Instagram-story gedeeld en laat zien dat ze elke ochtend wakker wordt gelikt door haar nieuwe bedpartner. Dit is ook niet zomaar iemand, maar een klein harig monstertje! Het gaat natuurlijk over haar kat. Die maakt haar elke ochtend wakker en fungeert dus als een goede wekker. Het is een superschattig huisdiertje, maar het is misschien niet waar Juultje elke ochtend op zit te wachten. Wil jij degene zien die Juultje elke ochtend wakker likt? Bekijk de video hieronder!

Juultje Tieleman is het perfecte model

Juultje Tieleman heeft maar liefst één miljoen volgers op haar Instagram. Dat is ook niet zo gek als je weet hoe deze knappe blondine eruit ziet. Ze heeft het perfecte modellen en doet dan ook vaak modellen klussen voor merken zoals Hunkemöller en soortgelijke bedrijven. Dit post ze gelukkig ook op haar Instagrampagina, waar haar volgers maar al te blij mee zijn. Elke man in Nederland zou wel een beschuitje met haar willen eten. Ze slaat dan ook knappe en vooral rijke mannen aan de haak. Zo gaat het gerucht dat ze een nieuwe miljonair aan de haak heeft geslagen. Maar wie is dat dan?

Juultje Tieleman

Heeft Juultje Tieleman een nieuwe vriend?

De speculaties doen zich nu al een tijdje de ronde. Juultje Tieleman zou een relatie hebben met de Amerikaanse miljonair Gavin Casalegno. Volgens juiche kanalen zoals Reality FBI en Juichechannel, zouden de twee veel aandacht zoeken van elkaar! Ze volgen elkaar nu al een tijdje en liken elkaars posts. Daarnaast reageren ze ook met hartjes op elkaars foto’s. Dit is niet de eerste man met flink wat geld die Juultje aan de haak slaat. Zo heeft ze eerder bijvoorbeeld al eens een relatie gehad met Giovanny Latooy, Don de Jong en Koen van Heest. Het zijn allemaal bekende Nederlandse YouTubers met flink wat geld. Nu kiest ze dus voor een Amerikaan en gaat ze onze prachtige schaatsster Jutta Leerdam achterna, die een relatie heeft met de Amerikaan Jake Paul.

Meer zien van Juultje Tieleman doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Juultje Tieleman? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post ze de mooiste foto’s van zichzelf. Ze is zeker niet bang om teveel van zichzelf weg te geven en verwent haar volgers dan ook vaak met de mooiste beelden! Het is het dus zeker waard om eens even een kijkje te nemen op de pagina van de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.Â