Home Nieuws Video: Juultje Tieleman laat volgers genieten van badderscène in setje

Video: Juultje Tieleman laat volgers genieten van badderscène in setje

Juultje Tieleman verrast haar volgers met een hete baddersessie in een wel héél setje. Deze video maakt jouw weekend helemaal goed!

Juultje Tieleman beweegt zwoel door het water

Influencer Juultje Tieleman gaat steeds een stapje verder in hoe haar foto’s en video’s zijn. De blondine lijkt geen schaamte meer te kennen en deelt bijna alles wat ze in huis heeft met haar volgers. Uiteraard vinden deze volgers dat absoluut niet erg, want Juultje mag er zeker wezen. In onderstaande video is te zien dat Juultje zelf ook enorm geniet om foto’s en video’s te maken van zichzelf. In sommige podcasts vertelt Juultje soms hartstikke onzeker te zijn, maar na het zien van deze video is dat natuurlijk helemaal niet nodig. Juultje zit namelijk op haar knieën in een soort rotsachtig open water. Waar deze video precies is opgenomen is nog onduidelijk. Wel schrijft Juultje bij de video dat ze ‘dit’ heeft gedaan voor het merk Hunkemöller. Het setje dat Juultje in het water aanheeft is dus van hun en staat de blondine prachtig. Het is een paars zwempakje met een heel laag uitgesneden topje.
Juultje Tieleman poseert voor spiegel

Natuurlijk kan Juultje Tieleman als echte influencer niet meer ergens naartoe zonder dit vast te leggen op beeld. Op onderstaande foto poseert Juultje lijkt het in de trein. Samen met een vriendin staat ze in de spiegel gekke bekken te trekken. Ook valt het op dat Juultje haar vriendin veel minder kleding draagt. Alsof de twee in een verschillend land leven met een andere tempratuur. Of Juultje heeft het gewoon heel snel koud, dat kan natuurlijk ook. Al is dat niet heel handig met haar influencer praktijken die vaak weinig kleding vergen. Juultje haar outfit bestaat uit een licht blauw petje met een felblauwe trui die erg oversized is. Daarbij draagt de blondine ook een oversized broek.

Juultje Tieleman poseert in spiegel

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman deelt duizelingwekkend uitzicht op haar eigen lijf

Juultje Tieleman gaat weer op avontuur met vriendinnen

Op Juultje Tieleman haar Instagram komen regelmatig story’s voorbij dat ze flink los gaat met haar vriendinnen. Stiekem houdt de blondine dus enorm van feestjes en uitgaan, al zal ze wel veel herkent worden door volgers. Dat is natuurlijk ook gevaarlijk met alle roddelkanalen die op de loer liggen om iets raars te ontdekken bij Juultje haar stapavonden. Dit keer lijkt Juultje op weg te zijn in een vliegtuig of bus samen met goede vriendin Isadee Jansen. De twee blondines gaan samen op pad naar een feestje voor een merk.

Juultje Tieleman deelt spannende close-up

Nadat Juultje Tieleman zo bekend is geworden als influencer krijgt ze steeds meer spannende looks. Zo is op onderstaande foto te zien dat Juultje een close-up deelt van haar gezicht. Hier valt haar mond en onderkant van haar gezicht zelfs van de foto af. Het gaat hierbij echt om haar ogen en wenkbrauwen die ze graag wil laten zien. Deze zijn natuurlijk ook erg mooi doordat ze zulke felblauwe ogen heeft die zijn bezaaid met glitters.

Mobiele versie afsluiten