Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Juultje Tieleman is weer lekker op vakantie! De blondine bevindt zich op dit moment in Oostenrijk voor een heerlijk rustgevende, maar toch sportieve skivakantie. Echter lijkt Juultje meer foto’s en video’s te schieten dan dat ze daadwerkelijk aan het skiën is, maar daarvoor is ook een vakantie natuurlijk! En dan is zeker niet erg voor d’r volgers, want video’s als deze kan de blondine wat ons betreft niet genoeg plaatsen…

Bibberende Juultje Tieleman draagt niet veel kleding

Juultje Tieleman is op dit moment in Oostenrijk, dus haar volgers worden maar weer eens goed verwent met vele kiekjes vanuit deze mooie bestemming. Echter maakt de bestemming haar volgers niet zoveel uit, die willen gewoon de bloedmooie blondine op hun beeldscherm voorbij zien komen. En dat kan geregeld worden! Juultje deelt een mega pikante video vanuit het koude, witte Oostenrijk. Er liggen bakken met sneeuw, maar zelfs dat weerhoudt Juultje er niet van om in uiterst weinig kleding te poseren. Via Instagram zien we namelijk een video in badpak, van de blondine. Al bibberend staat ze in de sneeuw terwijl ze haar troeven wederom een groot podium besluit te geven in de weerspiegeling. Waarom ze een badpak aanheeft, is nog het grootste raadsel. Zwemmen in zo’n klimaat lijkt uiterst ongepast, en ook niet heel gebruikelijk. Echter hoor je haar volgers hierover niet klagen, want het is gewoon weer een extra lekker kiekje voor hen! Waarop haar troeven wederom een groot podium weten te bemachtigen..

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman laat badjas nét iets te ver openhangen

IJskoude Juultje Tieleman raast van spekgladde berg af

Juultje Tieleman is dan wel op skivakantie, maar het laatste wat de blondine dan ook daadwerkelijk lijkt te doen, is skiën. Althans, ze zal buiten de schermen om vast wel lekker skiën, maar aan deze video te zien lijkt sleeën toch écht meer het ding van Juultje te zijn. Via Instagram zien we namelijk een lachwekkende video van de influencer die van de berg vol sneeuw af sjeest. Zittend op de slee, gaat Juultje indrukwekkend hard. Deze spekgladde berg weet de blondine zo weer beneden te brengen, en door middel van een euforisch gezicht zien we de bloedmooie blondine voorbij razen. De caption onder de foto is ook iets waar Juultje dagelijks mee opgescheept zit; “Boys sleeing in ur dms like“.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman verwent volgers met foto

Juultje Tieleman kennen we natuurlijk allemaal als een dame die het niet erg vindt om haar volgers regelmatig te verrassen met een pikant kiekje. Echter lijkt dit kiekje die de blondine onlangs online zette nóg pikanter dan elke ervoor. Juultje poseert zowaar met een afgezakte broek, in haar volledig set ondergoed. Met twee zwoele blikken op twee verschillende kiekjes heeft ze weer volledig de dag van d’r volgers goed gemaakt. Zo simpel kan het zijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...