Video: Jutta Leerdam wil meer en springt er direct bovenop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is een erg gretige dame. Als ze meer wilt, dan duikt ze er meteen bovenop. En gelukkig is er altijd wel iemand met een camera in de buurt.

De vreemde sprongen van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam weet altijd de meest vreemde sprongen te maken, maar voornamelijk tijdens het sporten. Ook deze keer is geen uitzondering. Jutta heeft namelijk een oefening bedacht waarbij ze continu op de mat aan het springen is. En natuurlijk, gretig als ze is, wil Jutta meer en meer kunnen. Kijk maar mee naar de video van de knappe blondine, waarin ze probeert op de mat te springen. Het is toch wel zeker indrukwekkend te noemen.

Lees ook: Wow: Jutta Leerdam deelt privé foto’s met Jake Paul in badjas

Jutta Leerdam laat beste kant zien in mooie video

Natuurlijk is Jutta ongelooflijk trots op het feit dat zo zo goed de oefening kan doen. En dus moet dat even gedeeld worden met heel het internet. Daarbij heb je tijdens de sprongen van Jutta ook wel mooi zicht op haar heupen en andere prachtige rondingen. Daardoor wordt de video van de aantrekkelijke schaatsster nog net even een stukje interessanter om te kijken. Jutta doet in ieder geval haar uiterste best om ervoor te zorgen dat ze elke spring weer perfect haalt. Tussendoor moet de knappe blondine wel nog even een beetje de matten goed leggen, om te zorgen dat ze de landing goed maakt.

Jutta gaat vrolijk door met haar vreemde sprongen

De knappe schaatsster gaat na het goed leggen van haar matten weer vrolijk door met het op en neer springen. Jutta kan dat als geen ander. De buitengewoon prachtige blondine weet de oefening tot in de perfectie uit te voeren. En dat is toch wel bijzonder. Er zijn ook maar weinig vrouwen met het zelfde niveau aan motivatie zoals Jutta. Die laat zich namelijk door niks of niemand uit het veld slaan. Ze zorgt er wel nog even voor dat ze al haar gekke sprongen op beeld vastlegt, zodat haar volgers ook mee kunnen genieten van de sport avonturen van de verleidelijke schaatsster. Dat vindt Jutta namelijk ook zeer belangrijk om te doen.

Jutta is een blok aan motivatie en deelt dat graag

Als je Jutta zo ziet, dan kan je niet anders dan onder de indruk zijn van haar bijzondere talenten. Maar wat nog veel belangrijker is, dat is dat Jutta de lat voor zichzelf altijd vele malen hoger lijkt te leggen dan in eerste instantie de bedoeling is en consistent dan ook die doelen lijkt te halen. Daarmee is Jutta een enorme motivatie voor haar volgers. Door dit soort video’s te delen, weet Jutta haar volgers moed in te praten en te motiveren om zelf beter hun best te doen. Dat is natuurlijk ook wel wat waard. En aangezien mensen graag luisteren naar de knappe blondine, zorgt Jutta ervoor dat haar volgers makkelijker hun doelen halen en beter worden in sporten en bewegen. Jutta Leerdam is met haar aantrekkelijke vormen de ultieme motivatie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.