Video: Jutta Leerdam wandelt na training zonder badkleding de zee in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft geen zin om te wachten met verkoeling zoeken en springt zonder badkleding zo de zee in!

Prachtige blondine Jutta Leerdam zoekt de verkoeling op

De knappe schaatsster staat al jaren bovenaan in de ranglijsten van beste schaatssters ter wereld. En om daar te blijven, moet Jutta continu blijven trainen om ervoor te zorgen dat  ze in topconditie blijft. Ook als Jutta in het buitenland is moet ze dus de sportschool opzoeken, of op een andere manier haar training voortzetten. En dat lukt Jutta best wel aardig, maar het is natuurlijk wel ontzettend warm om nu in de volle zon buiten te gaan sporten. Aan het einde van een lange dag wil Jutta dan ook niks liever doen dan lekker ontspannen in het water. Daar heeft ze tenminste nog een beetje verkoeling die ze op kan zoeken. Ook deze keer besluit Jutta aan dat het aan het einde van haar dag te warm is om niet het water in te duiken. Jutta wil echter zo graag het water in, dat ze niet de tijd neemt om zichzelf fatsoenlijk om te kleden.

Lees ook: Video: Jake Paul knijpt stiekem in het achterwerk van Jutta Leerdam-lookalike

Jutta Leerdam is eigenwijs en duikt meteen de zee in

De knappe blondine is ontzettend eigenwijs en wil niet eerst zichzelf omkleden voordat ze de verkoelende Italiaanse zee in duikt. De prachtige dame besluit om zonder zwemkleding dat te doen. Maar ze vindt het ook weer zo’n gedoe om helemaal zonder kleding in het water te springen. En dus duikt ze de zee in met haar sportkleren nog aan. Dat werkt natuurlijk ook gewoon. En het is ontzettend verkoelend voor de prachtige blondine. Die kan gelijk eventjes alles van zich af wassen en genieten van de koele temperaturen om haar heen. Dat werkt toch wel erg goed voor de prachtige blondine.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat zich op het ijs beminnen door vriend Jake Paul

De prachtige vormen van Jutta Leerdam

In de video die Jutta met haar volgers deelt, heb je goed zicht op het prachtige lichaam van de schaatsster. En dan voornamelijk haar verleidelijke heupen en prachtige kadetjes komen goed uit. Dankzij de natte stof die Jutta strak om haar lichaam heen heeft zitten, kan je pas echt goed genieten van het prachtige lichaam van de blondine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Ook met badpak is Jutta een prachtige dame

Natuurlijk doet Jutta meestal een prachtig badpakje aan als ze de zee in duikt. En dat ziet er ook bijzonder goed uit. De aantrekkelijke schaatsster wordt niet voor niets gezien als een van de meest knappe vrouwen van Nederland. Dat merk je wel als je dit plaatje zo ziet. De verleidelijke blondine heeft geen enkele moeite met het verwennen van haar volgers. Die kunnen zonder al te veel moeite genieten van alle mooie plaatjes die Jutta hen gunt. Met de heerlijke foto’s van Jutta zijn haar volgers bij lange na nog lang niet uitgekeken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in badkleding bij privé zwembad

Het knappe model Romee Strijd heeft een mooie foto geplaatst waar haar volgers nog ontzettend lang van zullen smullen. 

Video: Fitgirl Dominique Hazeleger begint aan workout zonder topje

De knappe Dominique Hazeleger maakt iedereen natuurlijk enorm nieuwsgierig wat er onder haar topje schuilgaat dankzij deze video. 

Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Anna Nooshin is zwanger en daardoor gaan bepaalde onderdelen van haar lichaam flink groeien. De influencer deelt een foto waar haar nieuwe troeven erg goed op te zien zijn.