Video: Jutta Leerdam stuitert op en neer in piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw videootje geplaatst en wat is dat genieten zeg. In haar piepkleine topje rent ze lekker op en neer. 

De spannende ochtendroutine van schaatsster Jutta Leerdam

Dat Jutta Leerdam zichzelf graag in vorm houdt, dat is al lang geen geheim meer. Maar dat ze zelfs in het buitenland haar conditie op peil wilt houden is wel een beetje nieuws. Je zou verwachten dat wanneer je even op vakantie gaat je alle verplichtingen stop zet en lekker gaat genieten en ontspannen. Jutta zal ook zeker wel gaan ontspannen, maar stoppen met sporten, al is het maar voor heel even, dat kan de knappe blondine niet. Dat is dan ook de reden dat ze zo hoog aan de top zit. Als Jutta niet die winnaarsmentaliteit had gehad, dan was ze nooit zo goed geworden als ze vandaag de dag is. Jutta verblijft voorlopig in Miami, dus je kan een hoop zonnig foto’s in hele kleine pakjes verwachten. En dat is toch stiekem wel een heel fijn vooruitzicht. Voorlopig kan je genieten van de video van Jutta, want die staat hieronder voor je klaar.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam gaat door haar knieën in opengescheurde broek

Jutta maakt spannend filmpje van zichzelf

Terwijl Jutta bezig is met haar morning run, heeft ze de behoefte om even een update te doen naar haar volgers. Jutta is namelijk erg betrokken met haar fans en deelt graag van alles over haar leven met hen. Een video waarin ze in Miami aan het rennen is zal het ook zeker goed doen onder haar publiek. Jutta rent door een parkje met uitzicht op de grote gebouwen in de stad. Ze filmt ook nog eventjes zichzelf en dat is helemaal niet verkeerd om te mogen zien. Jutta haar goed gevormde gaat vanwege het rennen flink op en neer. En dat is natuurlijk een leuk zicht om te hebben. Jutta weet wel hoe ze haar volgers kan vermaken. Ze heeft nog wel een petje op, voor het geval iemand hier de prachtige blondine toch nog herkent. Dat valt gelukkig mee, maar je weet het maar nooit.

De strakke sportkleding van Jutta Leerdam

In haar strakke sportkleding ziet Jutta Leerdam er weer adembenemend uit. Haar topje is zeer strak, waardoor je Jutta haar ‘vriendinnen’ nog beter kan zien en ook haar sportbroekje mag er zeker zijn. Terwijl ze rondrent door de straten van Miami filmt Jutta zich van boven, waardoor je een bijzonder kijkje hebt op de knappe blondine. Dankzij dit filmpje zie je maar weer dat Jutta er niet alleen maar goed uit ziet in een schaatspakje, maar ook in andere kleding enorm verleidelijk kan zijn. Jutta weet met haar sportieve outfit namelijk heel veel mannen te laten zweten. Het is wel goed om te zien dat Jutta zelfs op vakantie haar conditie op peil houdt. Dan is ze namelijk helemaal klaar om te trainen als ze terug is in Nederland. Jutta Leerdam blijft op die manier gaan voor het goud. En dat is erg bewonderingswaardig om te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.