Video: Jutta Leerdam showt heerlijkste hoogtepuntjes in verdacht weinig kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam heeft een video online gezet waar zelfs het ijs waar ze op schaatst nog van zou smelten als die het kon zien. 

Schaatskoningin Jutta Leerdam laat de temperaturen stijgen, en dit keer niet vanwege haar record brekende rondetijden. In een recente video, laat Jutta zien dat ze niet alleen op het ijs durft te excelleren. Gehuld in wat lijkt op niet meer dan enkele stukjes stof, bewijst Jutta dat ze zowel op als naast de ijsbaan een meesterlijke performance kan neerzetten.

Jutta Leerdam verrast volgers met een ‘kerstcadeau’

Terwijl iedereen in de schaatswereld Jutta Leerdam kent vanwege haar gouden medailles, kennen haar volgers haar vooral vanwege haar schaarse kledingstijl. De knappe Leerdam deelde op haar Instagram-pagina een video vol hoogtepunten van het afgelopen jaar. Wat blijkt? Afgelopen jaar was zij, zoals we van Jutta Leerdam gewend zijn, niet terughoudend met het tonen van huid. De video begint met een paar in slowmotion gezette schaatsscènes, maar gaat al snel over naar Jutta Leerdam die haar lichtblauwe setje aantrekt. Dat vinden haar volgers erg mooi.

De opvallende outfits van Jutta Leerdam

Aan de video te zien heeft Jutta Leerdam een jaar gehad dat vooral in het teken stond van opvallende outfits. In het volgende deel duwt ze met haar tegen een koffer, terwijl ze haar ’twee vriendinnen’ nauwelijks binnenboord kan houden. Even later zwemt ze in een zwart, strak badpak in het water, om vervolgens weer te verschijnen in een speels wit setje. Inmiddels is het waarschijnlijk duidelijk: op een paar schaatspakjes na is Jutta Leerdams kledingkast in 2023 onaangeraakt gebleven.

2023 voor Jutta Leerdam: een gouden mindset

Als Westlands Sportvrouw van het Jaar, van het triomferen op de 1000 meter tot het ontmoeten van haar nieuwe liefde Jake Paul, heeft Jutta Leerdam in 2023 werkelijk alles meegemaakt. Voor haar was 2023 een uitzonderlijk jaar, gevuld met zowel professionele als persoonlijke hoogtepunten. Haar voornaamste focus lag op schaatsen, haar grootste passie. Met ongeduld keek ze uit naar de winter, verlangend naar het moment waarop het schaatsseizoen weer in volle gang zou zijn. Haar actiefoto’s en -video’s zijn niet alleen een genot voor haarzelf, maar ook voor haar fans, vooral in deze tijd van het jaar, wanneer ze regelmatig schitterende filmpjes deelt.

Jutta ”plaagt” volgers met haar schoonheid

Jutta verbergt niet hoezeer ze zich bewust is van haar goede genen. Ze toont haar beeldschone uiterlijk dan ook vaak met trots. Haar natuurlijke schoonheid en populariteit zijn ook de grote merken niet ontgaan; zo werd ze afgelopen jaar door Hugo Boss benaderd voor een campagne. En zoals te verwachten, omarmde Jutta Leerdam deze kans met beide handen, waarbij ze haar charme en charisma in de campagne tentoonspreidde, en daarmee de wereld een andere Jutta Leerdam liet zien.

Jutta Leerdam verovert de harten van fans

De Westlandse topschaatsster Jutta Leerdam zorgt voor hartkloppingen bij haar fans door de ene na de andere betoverende foto en video op haar sociale media te plaatsen. Sinds haar relatie met de bekende YouTuber Jake Paul, heeft ze een indrukwekkende internationale fanbase opgebouwd. Reacties zoals “Just fell to my knees in Walmart” van smachtende fans zijn geen uitzondering voor deze adembenemende schoonheid. Met haar groeiende populariteit en charmante uitstraling kijken we reikhalzend uit naar de verrassingen die Jutta Leerdam in 2024 voor ons in petto heeft.

Jutta Leerdams Instagram-pagina is om te smullen

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar deze schoonheid? Neem dan zeker eens een kijkje op haar Instagram-pagina: @juttaleerdam.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.