Video: Jutta Leerdam laat zich verwennen in privé-hokje tijdens vliegreis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam heeft zichzelf even heerlijk in de watten laten leggen tijdens een vliegreisje in businessclass. De beelden daarvan moeten natuurlijk gedeeld worden met haar volgers.

De beeldschone schaatsster was op weg naar de Verenigde Staten voor de World 5, een wereldbekerwedstrijd in Salt Lake City. Samen met andere Nederlandse schaatssters neemt ze het op tegen de internationale topschaatsers. Niet geheel toevallig zijn de Verenigde Staten natuurlijk ook de thuishaven van haar vriend Jake Paul.

Jutta Leerdam krijgt alles voor elkaar

Tijdens haar vlucht zat ze in een privécabine en werd ze op haar wenken bediend. Waar normaal gesproken het eten dat je in een vliegtuig voorgeschoteld krijgt slap en goor te noemen is, en het vaak lastig te achterhalen is wat je daadwerkelijk naar binnen werkt, heeft Jutta Leerdam het voor elkaar gekregen om een verse hamburger geserveerd te krijgen. Als je Jutta Leerdam heet, krijg je dan ook echt alles voor elkaar. Aan de video die ze op TikTok deelde, was ze dan ook smakelijk aan het genieten van de hamburger. Goed verdiend natuurlijk en het past ogenschijnlijk ook in haar strakke voedingsdieet. Alsof het feestmaal nog niet genoeg is, geniet ze tijdens het eten ook van een heerlijk gezichtsmaskertje. Jutta Leerdam was dus even heerlijk aan het genieten, alvorens de grote prestatie die ze tijdens de schaatswedstrijd zal moeten leveren.

Jutta Leerdam geniet volop van het leven met Jake Paul

Hoewel de relatie tussen Jake Paul en Jutta Leerdam begon met enige ophef in vooral de Nederlandse media, want: wat moet onze brave ijskoningin met tegenpool Jake Paul? De relatie tussen de twee duurt inmiddels al langer dan menigeen toentertijd had verwacht. Jutta en Jake hebben bewezen dat het toch kon. Op de verjaardag van Jake deelde Jutta Leerdam dan ook een fotosetje van haar geliefde, gevuld met alle hoogtepunten die de twee het afgelopen jaar hebben beleefd. In de caption laat ze weten trots te zijn op de wereldberoemde YouTuber. Aan de foto in die fotoset te zien is het dan ook niet gek dat de ijskoningin tegenwoordig een groot deel van haar tijd bij haar geliefde in de Verenigde Staten doorbrengt.

Jutta Leerdam blaast 25 kaarsjes uit!

Niet alleen haar geliefde Jake Paul was recent jarig. Ook zelf mocht Jutta de kaarsjes uitblazen. De knapperd werd 25 jaar en dat moest natuurlijk uitbundig gevierd worden samen met Jake Paul. De stralende content die ze daarbij deelde spreekt natuurlijk boekdelen. Ook op haar 25ste straalt Jutta Leerdam nog net zo als de voorgaande jaren. Haar carrière op het ijs gaat beter dan ooit tevoren en ook in de liefde lijkt Jutta Leerdam alles op een rijtje te hebben. Jaloersmakend deelt ze dan ook regelmatig de mooiste kiekjes van haar drukke leven op haar Instagrampagina. Een buitenstaander zou misschien denken: als je Jutta Leerdam heet, krijg je alles voor elkaar! Haar trouwe volgers weten echter hoe het echt zit en zijn bijna dagelijks getuige van het harde werk dat de knapperd levert.

Jutta Leerdam’s Instagrampagina

Benieuwd geworden naar Jutta Leerdam? Neem dan zeker eens een kijkje op haar Instagrampagina @juttaleerdam

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.