Video: Jutta Leerdam laat zich onder water filmen in minuscule

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Meestal staat Jutta op het water, als het bevroren is, maar nu heeft de knappe schaatsster een video gemaakt in het water. End at ziet er ook ontzettend leuk uit!

Jutta Leerdam filmt zichzelf onderwater

De knappe schaatsster heeft zichzelf ondergedompeld in het water om een prachtige video te kunnen maken. Ze is op deze manier een klein beetje een zeemeermin geworden. Jutta weet met haar video flink de aandacht van haar volgers te trekken. Die komen massaal af op Jutta haar mooie video. Dat is ook niet zo vreemd, want Jutta draagt slechts een minuscuul badpak. Daardoor kan je op de video haar van alle kanten goed aanschouwen. Jutta komt in deze outfit zeker wel goed uit de verf. De prachtige schaatsster ziet er in haar strakke badpak echt perfect uit.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje
Het ijs smelt van Jutta Leerdam

De knappe blondine maakt er zelf al een grapje over in de beschrijving van haar post. Al het ijs waar ze normaal op schaatst is gesmolten. Dat is ook wel logisch, Jutta is zo heet dat het ijs onder haar voeten binnen de kortste keren weg is gesmolten. Dan maar een rondje zwemmen. Wat meteen opvalt aan de video is hoe aantrekkelijk het van Jutta eigenlijk is. Haar prachtige vormen komen in deze video echt goed naar voren. Omdat ze onder water zich zo makkelijk kan ronddraaien krijg je alle mooie kanten van de knappe schaatsster mee. Daarom is dit misschien wel de beste video die Jutta ooit heeft geplaatst.
Jutta Leerdam geniet van zonnige vakantie

Het schaatsseizoen is weer voorbij. Er blijft voor Jutta dus niets anders over dan een welverdiende pauze nemen. En dat doet ze natuurlijk wel op een plek waar de zon schijnt. Want zo kan ze namelijk pas echt tot rust komen. Ze kan op vakantie haar strakke schaatspakje ook inruilen voor een kort rokje of een bikini. En dat klinkt de knappe blondine als muziek in de oren. Even geen verplichtingen meer, maar gewoon lekker genieten op een tropisch paradijs. Als het kon zou Jutta hier nog wel even verblijven, maar ze kan helaas niet eindeloos genieten op het strand. Uiteindelijk komt er een moment dat Jutta weer terug zal moeten keren naar Nederland om de voorbereidingen te starten van het volgende schaatsseizoen. Maar eerst geniet ze nog even van de zon.

De prachtige zomerkleding van Jutta Leerdam

Wat er nou zo leuk is aan een tropische bestemming? Dat je ook tropische kleding aan mag trekken! Dat vond Jutta Leerdam zeker wel een pluspunt toen ze besloot de vakantie te boeken. En Jutta haar tropische outfits en bikini’s zijn ook allemaal ontzettend mooi. Ze zijn vaak wel wat aan de kleine kant, waardoor Jutta bijna alles van zichzelf laat zien. Gelukkig vindt ze dat zelf niet zo erg. Haar volgers ook niet, die smullen van de foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?