Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Het was even zwaar voor Jutta Leerdam. De schaatsster had namelijk alles tegen bij het WK schaatsen in Calgary. Na haar nederlaag, die vanwege haar blessure toch wel een beetje onvermijdelijk bleek te zijn, moest Jutta helaas vertrekken zonder medailles. De blondine kon dat minder goed aan dan ze dacht. Maar gelukkig was daar redder Jake Paul, het vriendje van Jutta. Hij nam haar mee op een onvergetelijke reis. En dat hielp toch wel aardig bij het verwerken van het verlies.

Eerst even op bezoek bij Thor, de hond van Jake Paul

Voordat het stel op reis kon, moesten ze natuurlijk even langs het huis van Jake om een aantal dingen te halen en heel even kort bij te komen van het hele schaatsgebeuren. Daar stond de trouwe hond van Jake, Thor, alweer te wachten op het stel. Aan de beelden te horen heeft een bezoekje aan de hond van Jake Paul toch wel veel gedaan bij Jutta. Die werd gelijk weer een stukje vrolijker. Dat is wel mooie natuurlijk, want ze zat er direct na haar Calgary avontuur even flink doorheen. Maar een paar goede knuffels van het lieve beestje deden haar ongelooflijk goed. Jutta praat wel met een grappig hoog stemmetje tegen het beestje en dat is natuurlijk erg grappig om te zien. Bekijk dat snel hier!

Jutta blijft oefenen om haar figuur mooi te houden

Toen het stel eenmaal besloten had om naar Puerto Rico te gaan, moest daar wel even last minute nog voor getraind worden. In het warme land loop je natuurlijk in zo min mogelijk kleding rond vanwege de hitte. En dus wordt je hele figuur getoond aan de wereld. Om daar klaar voor te zijn, ging Jutta nog even een laatste keer trainen om ervoor te zorgen dat ze er op haar allerbest uit zou zien. Kijk hier hoe ze dat doet!

Trainen doet Jutta Leerdam niet alleen, want Jake Paul traint vrolijk mee

De vriend van Jutta Leerdam besloot om even leuk mee te doen met het trainen. Natuurlijk is Jake van zichzelf al een flink gespierde gozer, maar een extra uurtje in de sportschool slaat hij niet af. Dat vindt Jake juist wel even fijn om te doen. En dus ging het stelletje samen aan de slag om alle apparaten af te gaan. Zie dat hier!

Jutta Leerdam ontspant in mooie bikini

Na al dat trainen konden ze dan eindelijk op pad richting hun vakantie bestemming. En daar mocht Jutta even helemaal tot rust komen en vergeten wat er in Calgary was gebeurd. De mooie blondine heeft gelijk bij aankomst haar mooiste bikini aangetrokken om zowel Jake Paul als haar volgers even een stukje vrolijker te krijgen. In haar mooie pakje weet Jutta alle aandacht naar zich toe te trekken. En dat is juist wel fijn, want zo doet ze nog meer haar best voor de mooiste foto. Kijk maar mee naar de mooie beelden!

Meer zien van Jutta kan op Instagram

Kan je geen genoeg krijgen van Jutta Leerdam? Ga naar Instagram en bekijk snel haar mooiste foto’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.