Video: Jutta Leerdam glijdt over de vloer in strak sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft maar weer eens een heerlijke video voor haar fans klaargezet. En daarin glijdt ze voort in een strak sportbroekje. 

De heerlijke oefeningen van schaatsster Jutta Leerdam

Jutta Leerdam heeft weer een nieuwe video van zichzelf online gezet. En hoewel de knappe blondine niet op het ijs staat op dit plaatje, weet ze wel de bewegingen die ze op het ijs moet maken te oefenen. Het is een bijzondere oefening. Je kan Jutta nu van redelijk dichtbij bewonderen, terwijl ze toch de zeer verleidelijke schaatsbewegingen maakt die je normaal alleen op het ijs ziet. En dat is toch wel erg fijn. Eigenlijk mag Jutta dit soort oefeningen wel vaker delen met haar fans. Dat zouden zij namelijk toch wel erg fijn vinden. Jutta weet met slechts één video voor heel veel mensen het weekend een stuk te verbeteren. Want een verleidelijk bewegende Jutta Leerdam op je scherm is natuurlijk altijd fijn om mee te maken.

Lees ook: Jutta Leerdam laat Jake Paul flink zweten in intieme video

De heerlijke vormen van schaatsster Jutta Leerdam

Als je de video van Jutta Leerdam zo eens bekijkt, dan valt gelijk op hoe knap de blondine eigenlijk is. Dat komt des te meer door het korte pakje wat Jutta draagt. Haar strakke buik is zeer goed zichtbaar. Haar sterke benen gaan heen en weer. Haar verleidelijke dijen en heupen zwiepen mee met de oefeningen. En de troeven van Jutta zitten strak gevangen in haar topje. De aantrekkelijke blondine bewijst met dit ene filmpje maar weer waarom ze waarschijnlijk de knapste sportvrouw van het land is. Jutta mag zeker vaker met dit soort prachtige content aan komen zetten.

Lees ook: Jutta Leerdam is woedend vanwege deze pikant gefotoshopte foto

Jutta Leerdam is inmiddels de godin van de sportschool geworden

De knappe blondine brengt zoveel van haar tijd door in de sportschool, dat er geen enkel apparaat is dat nog geheimen voor haar bewaart. Jutta heeft zichzelf daarmee een beetje gekroond tot godin van de sportschool. En een godin is ze zeker, want het wordt lastig om knappere vrouwen dan Jutta te vinden die zo aan het trainen zijn. De prachtige blondine gaat ondertussen gewoon heerlijk door met het trainen van haar fantastische lichaam. En daarbij vergeet ze natuurlijk niet om genoeg foto’s en video’s te maken voor haar fans, zodat zij ook wat hebben om van te genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Het heerlijke lichaam van Jutta Leerdam in een strakke bikini

Dat al dat trainen zin heeft, dat merk je wel aan het verleidelijke lichaam van Jutta Leerdam. Dat bewijst de blondine nog maar eens door haar lichaam te verhullen in een hele kleine bikini. Daardoor krijg je alles mee van de aantrekkelijke vromen van de prachtige schaatsster. En dat zorgt ervoor dat al haar volgers lopen te watertanden. Maar dat vinden ze helemaal niet erg. Mensen staan in de rij om de nieuwe foto van Jutta en haar heerlijke lichaam te mogen bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?