Video: Jutta Leerdam geeft volgers heerlijk uitzicht op haar ronde achterzijde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam schittert in nieuwe outfit, en voelt zich zo goed dat ze haar volgers verwent met heerlijk dansje! 

Jutta Leerdam beweegt haar heupen wel héél soepel

Heb je het al gezien? Jutta Leerdam schittert in een nieuwe outfit en voelt zich zo goed dat ze haar volgers verwent met een heerlijk dansje! En mensen, haar heupen bewegen wel héél soepel. Op de video die Jutta op Instagram heeft geplaatst, zien we haar in haar nieuwe outfit. Ze draagt een flitsend broekje met een heerlijk strak topje en het staat haar geweldig! Maar het is niet alleen haar outfit waar we van onder de indruk zijn. Het is vooral haar dansmoves die ons omver blazen. Jutta beweegt haar heupen op een manier waar we allemaal jaloers op zijn. Het lijkt wel alsof ze van elastiek is gemaakt. En terwijl ze danst, straalt ze van oor tot oor. Het is duidelijk dat Jutta zich fantastisch voelt in haar nieuwe outfit en dat willen ze graag met haar volgers delen.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam eindelijk weer herenigd met bloedmooie zusjes

De ultieme kans om Jutta te ontmoeten!

Onze knappe schaatskoning heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd en is niet te stoppen. Van olympische medailles tot wereldtitels, ze heeft het allemaal al op haar naam staan. En alsof dat nog niet genoeg is, begint ze zelfs haar eigen schaatsploeg. Jutta wordt gezien als dé belofte van het Nederlandse schaatstalent. Maar wat maakt Jutta nu zo bijzonder? Ze is actief op Instagram waar haar carrière en privéleven op de voet gevolgd worden door ruim 4,2 miljoen volgers. En daar maakt Jutta dankbaar gebruik van. Ze deelt alles met haar fans: van trainingsvideo’s tot gezellige kiekjes met haar vrienden. Maar daar blijft het niet bij. Jutta heeft ook nog eens een geweldige persoonlijkheid. Ze is grappig, spontaan en altijd in voor een lolletje. En dat maakt haar alleen nog maar populairder. Het is dan ook niet gek dat ze gevraagd is voor College Tour. Dé kans om haar een vraag te stellen. Dus heb jij altijd al een brandende vraag gehad voor Jutta Leerdam? Dan is dit je kans!

Jake Paul wordt voor paal gezet in interview met Jutta

Jutta en Jake vertellen openlijk over hun date geschiedenis. Ze hebben elkaar nooit eerder gesproken of ontmoet voor ze elkaar zagen in Miami. Jutta zag dit nooit gebeuren totdat ze erachter kwam dat Jake eigenlijk een hele aardige kerel is. En Jake vind de energie van Jutta geweldig. Er zit tijdens het interview nog een derde persoon op de achterbank, die Jake even goed voor paal zet. Want Jake wil het over Jutta hebben, maar daarop werd ingehaakt dat iedereen van de wereld al van Jutta houdt en Jake juist haat. Kort daarna vertelt Jake dat ze samen meer dan 5 wereldkampioenschappen op zak hebben, waarop weer werd ingehaakt dat Jutta die alleen al op haar naam heeft staan! Jake kan er in ieder geval om lachen.

@betr A match made in heaven 😍 @bsjakepaul #jakepaul #bsjakepaul #juttaleerdam #dating ♬ original sound – Betr

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!