Foto: Jutta Leerdam eindelijk weer herenigd met bloedmooie zusjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam laat zien dat haar zusjes er ook zeker mogen wezen. De drie knappe meiden zijn dolblij weer samen te zijn.

Jutta Leerdam doet dansjes met haar knappe zussen

Het is al even geleden dat Jutta Leerdam met haar familie is gespot. Zo is de schaatsster natuurlijk hartstikke druk met haar huidige bezigheden. Van elke dag urenlang sporten, grootte wedstrijden schaatsen en natuurlijk tijd door brengen met haar nieuwe vlam Jake Paul. De blondine heeft het er maar druk mee en heeft net Jake rondgeleid door Nederland, dus nu was het tijd voor wat quality time met haar familie. Waarschijnlijk willen Jutta haar twee knappe zussen ook graag alles weten over haar nieuwe vriendje.

Jutta danst met zusjes

Op de video is te zien dat Jutta met haar oudere zus genaamd Beaudine en jongere zusje Merel over het strand aan het wandelen is. Of beter gezegd: dansen. Zo zien we dat Jutta en Merel heel druk zijn met een of ander tik tok dansje en dat oudste zus Beaudine zich afvraagt wat er aan de hand is. Zo grapt Jutta dat het verschil van Gen Z en Millenials zo zichtbaar is.

Jutta Leerdam huppelt enthousiast over straat

Het ziet ernaar uit dat de knappe Jutta Leerdam erg blij is om weer bij haar familie te zijn. De blondine is druk aan het huppelen over straat terwijl ze haar gezin filmt. Het lijkt erop dat de familie Leerdam een wandeling aan het maken is. Het blonde zusje van Jutta, Merel rent enthousiast op Jutta af wanneer ze ziet dat haar zus hun aan het filmen is. Jutta draagt een grote blauwe trui met een flinke zwarte zonnebril.

De zusjes Leerdam gaan nog even uit eten

Na de wandeling met het gezin besluiten de zusjes Leerdam nog even lekker wat te gaan eten en drinken. De drie zusjes maken een filmpje terwijl ze verleidelijk in de camera kijken. Jutta kruipt helemaal tegen haar grote zus Beaudine aan terwijl ze een kus gezicht trekt, net zoals Beaudine.

Jutta Leerdam filmt zichzelf van boven

De laatste tijd heeft Jutta Leerdam een bepaalde hoek van waaruit ze zichzelf graag filmt. De blondine doet de camera omhoog zodat haar hele is te zien. Dit doet Jutta terwijl ze aan het lopen is door een soort parkeergarage. Jutta lijkt zichzelf helemaal te voelen want ze loopt erg stoer en geeft ook nog eens een knipoog in de camera. Jutta ziet er erg goed uit met haar strakke wit met grijze topje en grijze jeans. Ook is er net een stukje van haar afgetrainde buik te zien op de video.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat zich keihard belonen door Jake Paul na training in strak pakje 

Jutta Leerdam put blond zusje volledig uit

Het arme zusje van Jutta Leerdam genaamd Merel dacht even met haar mee te gaan trainen. Helaas sport Jutta natuurlijk op het hoogste niveau dus zijn haar trainingen ook ontzettend zwaar. Op onderstaande video is te zien dat ze samen zouden gaan rennen. Jutta kijkt vrolijk in de camera terwijl ze over de renbaan loopt terwijl Merel op het gras ligt. Jutta grapt dat er twee type zusjes bestaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!