Video: Jutta Leerdam daagt Jake Paul uit met dansje in strak broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam daagt Jake Paul letterlijk en figuurlijk uit met een dansje in een wel heel strak broekje.

Jutta Leerdam daagt Jake Paul flink uit met strak broekje

De knappe Jutta Leerdam is flink wild aan het doen met haar bekende vriend Jake Paul. Het was natuurlijk niets voor niets dat de hele wereld op zijn kop stond toen Jutta en Jake bekend maakte dat ze aan het daten waren. Het is natuurlijk ook niet niets dat zon nuchtere meid als Jutta ineens met iemand als Jake Paul gaat. Nu heeft Jutta zelf ook al flink wat bekendheid gekregen van haar eigen prestaties op het ijs, maar haar relatie heeft haar nog veel meer in de picture gezet. Ondertussen heeft Jutta Leerdam namelijk een ruime vier miljoen volgers op alleen al Instagram. Nu geeft de blondine haar volgers natuurlijk ook erg goede content waar iedereen een beetje bij wegkwijnt. Ook Jake Paul komt regelmatig naar voren op Jutta haar social media, want de YouTuber heeft er geen problemen mee om even heen en weer te vliegen met zijn privé jet.

Jutta Leerdam en Jake Paul maken samen video’s

Eén van de video’s die Jake Paul en Jutta Leerdam samen hebben gemaakt is bovenstaande video. Hier zien we eerst Jake Paul met de tekst; ”The boyfriend that wants to be a world champion.”. terwijl hij een dansje doet. Vervolgens draait de camera naar de knappe Jutta die ook aan het dansen en lachen is waarbij de tekst staat geschreven; ”The girlfriend that is already six time world champion.”. Hiermee maken Jutta en Jake dus een grapje over de behaalde prestaties van Jake en Jutta.

Lees ook: Foto: Jake Paul duikt met hoofd tussen de benen van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam gaat weer vol gas voor nieuwe seizoen

Het nieuwe schaatsseizoen is weer aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor Jutta Leerdam om weer flink gas te geven. De blondine heeft wat andere leuke dingen aan haar hoofd gehad afgelopen zomer wat misschien voor een iets andere voorbereiding dan normaal heeft gezorgd. Vakantie in Miami, vakantie hier, vakantie daar; Jutta was er niet vies van met vriend Jake Paul dit jaar. Toch zijn de twee natuurlijk beide professionele sporters. Dat moet er voor hebben gezorgd dat ze beide waarschijnlijk heel hard hebben getraind gedurende de vakanties. Op onderstaande video is te zien dat Jutta hard aan het trainen is op de fiets en ook op de schaatsbaan. Het is nog even spannend wat de resultaten van dit seizoen zullen zijn. Al kan het niet anders dan dat Jutta het weer geweldig gaat doen op het ijs.

Jutta Leerdam deelt mierzoete video met Jake Paul

Het is ondertussen wel duidelijk dat Jutta Leerdam en Paul Jake stapelverliefd op elkaar zijn. De twee lijken helemaal gek op elkaar, maar zijn blijkbaar nog helemaal niet zo lang samen. Dat zou je bijna vergeten aan de hoeveelheid content die ze samen plaatsen. Zo ook onderstaande mierzoete video van Jutta en Jake die allemaal fragmenten van hun relatie laat zien. De twee zijn nu zes maanden officieel samen. Bekijk de video hier. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!