Foto: Jake Paul duikt met hoofd tussen de benen van Jutta Leerdam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Jutta Leerdam en haar vriend Jake Paul het leuk hebben samen weet iedereen. Jake laat met deze foto precies zien hoe dampend het er privé aan toegaat tussen de twee…

Jake Paul laat Jutta Leerdam vanuit ander perspectief zien

Jutta Leerdam zit volop in de voorbereiding op het nieuwe schaatsseizoen. In deze voorbereiding is ze veel op trainingskamp en heeft ze dus wat minder tijd om haar vriend Jake Paul op te zoeken. Nu heeft ze in haar drukke schema toch een moment kunnen vinden om Jake te zien. Jake wil dit moment dan ook graag delen met zijn volgers en post op zijn instagram een kleine compilatie van een avond met Jutta. Eerst filmt hij Jutta in een strakke sportlegging met een hoodie. Jutta heeft niet veel zin om te worden gefilmd en duikt met haar handen voor haar gezicht achter Jake de bank op. In dit filmpje is wel goed te zien dat de blondine in uitstekende vorm steekt. De sportlegging kleedt dan ook goed af en laat weinig aan de verbeelding over.

 

Na dit filmpje duikt Jake tussen de benen van Jutta. Dit levert dan ook wel weer bijzondere beelden op voor zijn instagram.

Op de laatste twee foto’s laat hij zien dat beide over een uitstekende balans beschikken. Eerst krijgt Jake vliegles van Jutta, waarbij hij zelf erg verrast is dat het lukt als we zijn gezichtsuitdrukking mogen geloven. Als laatste zien we nog een foto dat Jutta op de rug van Jake balanceert. Het is duidelijk dat de twee het samen nog altijd heel leuk hebben. Goed om te zien!

Jutta Leerdam deelt haar harde werk tijdens trainingskamp

Het nieuwe schaatsseizoen staat voor de deur en hier traint Jutta dan ook extreem hard voor. De blondine is dan ook op trainingskamp in Oostenrijk om zich optimaal voor te kunnen bereiden. Hier traint ze op verschillende manieren om zo goed mogelijk voor de dag te komen tijdens haar eerste race. Zo deelt ze deze keer beelden dat Jutta aan het wielrennen is en aan het schaatsen is. Op de beelden is goed te zien dat Jutta het tempo weer aardig hoog heeft liggen tijdens haar trainingen. Als we de beelden mogen geloven dan kunnen we er vanuit gaan dat Jutta weer gaat vlammen tijdens het nieuwe seizoen.
Jutta Leerdam werkt samen met modemerk BOSS

Naast al het schaatsen heeft Jutta Leerdam ook veel affiniteit met mode. Zo meldt ze op haar Instagram dat ze een samenwerking heeft met het merk BOSS, dat een onderdeel van Hugo Boss is. Jutta deelt dan ook een foto van de fotoshoot die zij met het merk gedaan heeft. De knappe blondine is hier te zien in een bruine hoodie en kijkt heel doordringend de camera in. Onder de foto meldt ze dat ontzettend trots is om onderdeel van de BOSS-familie te zijn. Terecht!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.