Video: Jutta Leerdam buigt zich over glimmende staaf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als topsporter verdient Jutta Leerdam natuurlijk haar brood met haar topfitte lijf, maar dit filmpje onthult dat ze het wel héél spannend maakt in de sportschool.

Over Jutta Leerdam haar heerlijke figuur kunnen we alleen maar met lof praten. Je kan duidelijk zien dat de bloedhete blondine uren en uren doorbrengt in de sportschool, met de beste resultaten. En dan hebben we het niet alleen over haar sportprestaties! Ook de heerlijke kiekjes die ze op Instagram deelt zijn namelijk om van te juichen. De topfitte schaatsster verwent volgers namelijk met kijkjes achter de schermen. En ja, als je de rest van je dag al van top tot teen bedekt rondloopt is het logisch dat je in je privéleven net iets minder kleding aantrekt, toch? Ons hoor je in ieder geval niet klagen.

Jutta Leerdam maakt volgers wild met onthullend filmpje

Jutta Leerdam heeft geen geheimen voor haar volgers. Dat weten en genieten we onderhand al lange tijd van. Maar dit filmpje bewijst maar weer dat je er toch nooit aan gewend raakt. Elke keer dat je denkt dat Jutta’s plaatjes niet heter kunnen worden weet ze zich namelijk te overtreffen. Ook van dit heerlijke kijkje gaat je mond echt openvallen. Niet alleen het suggestieve ondertoontje maar ook het heerlijke pakje dat ze erbij aantrekt zijn wij namelijk razend enthousiast over. Jutta buigt zich namelijk over een glanzende staaf heen en geeft daarbij wel héél veel weer. Wij krijgen natuurlijk geen genoeg van haar sportgeheimen, want wie wil nou niet zo’n figuur ontwikkelen. Maar ditmaal verwent ze volgers ook met vol zicht op haar heerlijke assets. En daar gaan haar fans van door het dak!

Jutta is prachtig na intense sportsessie

Wij snappen het wel, want het heerlijke filmpje is dan ook om van te watertanden. Jutta alleen al is een cadeautje voor het oog, laten we daar duidelijk over zijn. De beeldschone blondine weet je bijna te verblinden met haar glimlach en haar zwoele blik en volle lippen dwingen je bijna op je knieën. Hoe ze het voor elkaar krijgt om zelfs na een intense sportsessie er nog zo uit te zien? Het is bijna magisch. Maar het piepkleine sporttopje is ditmaal ook om van te smullen. Ze biedt namelijk vol zicht op haar heerlijke rondingen met diepe inkijk en laat daarbij weinig aan de verbeelding over. Je kan bijna tot aan haar navel naar binnen kijken! Wij kunnen onze ogen er amper vanaf halen. Het heerlijke filmpje is om van te smullen. Op naar meer, Jutta!

Jutta Leerdam geeft volle inkijk op intense hardloopsessie

En Jutta Leerdam maakt het wel vaker bloedheet tijdens haar sportsessies. Letterlijk en figuurlijk natuurlijk, zeker in die tropische temperaturen waar zij nu vertoeft. Logisch dus dat haar sportsetjes met de dag lijken te krimpen! Zo plaatste ze recent een lange fotoshoot van haar romantische week met vriendje Jake Paul in Puerto Rico. Maar een vakantie kan je het bijna niet noemen, want de topsporter heeft natuurlijk geen dag stil gezeten. Er moest natuurlijk ook gesport worden! En dat leverde misschien nog wel het lekkerste plaatje op. Tijdens het rennen neemt Jutta namelijk deze spontane shot, compleet met druppende armen en blozende wangetjes. Maar haar knellende topje valt misschien nog wel het meest op! Het neon-groene shirtje drukt haar assets namelijk helemaal samen en met het piepkleine broekje daarbij snappen wij wel dat Jutta het heet heeft. Wij beginnen ook spontaan te zweten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!